Gå til innhold

Multiplayer


Roar Molstad

Anbefalte innlegg

Hei!

Først vil jeg si at det er veldig hyggelig at du vil begynne å fly på nettet, noe som alle flightsimmere burde gjøre!!

Men det kreves en god del trening og et par programmer samt en registrering hos selve "Hovedkvarteret". Du kan registrere deg på http://www.satco.org" TARGET=_blank>www.satco.org men ver nøye med å ikke skrive flere enn en registrering. Det er ikke så godt likt. Og så må du ha tolmodighet. Det kan ta opptil flere uker før du får ditt passord og din Pilot ID (PID). Når du har denne er du klar til å fly, men først må du ha et par programmer.

Det første, og viktigste er Squawkbox. Det kan du laste ned via en link som står under ProController her på hjemmesiden til Flightsim.no. Så trenger du et annet viktig programm som heter Battlecom. Hvis jeg ikke tar helt feil finner du det på http://www.shadowfactor.com" TARGET=_blank>www.shadowfactor.com . Hvis noen ser at linken er feil, please rett på den.

Voice er en viktig del av flygingen på nettet fordi den hever realismen betraktelig og også fordi det er mye morsommere for oss Controllere å få praktisert litt "real talk". [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

Så vil jeg anbefale å lese alle de manualene og hjelp veiledningene du kan finne på nettet. Flotte manualer finner du på VACC NORWAY. Et annet sted er på http://www.sateur.org." TARGET=_blank>www.sateur.org.

Etter at du har lest disse manualene bør du skrive i din flight plan i squawk box at du er nybegynner. Da vil Controllere ta litt bedre hånd om deg og kanskje ikke gi deg de vanskeligste klareringene. Hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre. Alle de Controllerene jeg kjenner er VELDIG opptatt av at du får en minst like fin hobby som dem.

Jeg vil ønske deg lykke til og så håper jeg å se deg på nettet snart!

Hilsen Mathias!

 

Often stationed at ENGM_TWR.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...