Gå til innhold

Oppdaterte Sectorfiler, hvor?


Helge Jordal

Anbefalte innlegg

Hvilken site på nettet har den største samlingen av, og/eller de mest oppdaterte sectorfiler til ProCont?

Jeg har vært på flightsim.com og lastet ned en samling kalt 'SSO Sector Collection version 1 Build 4', den kom i 3 .ZIP filer fordi den var så stor og inneholdt så mange sectorer. Vel og bra, men denne pakken ble laget i September 97. Er det nytt nok? Er det det mest oppdaterte?

All info mottas med takk. =)

Mvh,

Adlerson

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor en skal finne sektorfiler kommer an på hvor en vil ha sektorfiler for.

For Norge så mailer jeg alle oppdaterte sektorfiler (south og north versjoner) til Dag, som legger de ut her i filbiblioteket, til ARTCC norway, (home.sol.no/~es) og til SATCO europe (www.sateur.org, under sectorfiles)

Ellers så er hva som er beste kilde for sektorfiler litt vanskelig å vite.. men å titte på de respektive ARTCC sidene for de forskjellige områdene skulle gi deg tilgang til sektorfiler som er oppdaterte. SATEUR har en database med de sektorfilene som er noe å samle på for Europa (+litt i midtøsten).

Tilgang til de respektive ARTCC oppnås best ved å følge linker fra de respektive Divisjoene, en grei oversikt er http://www.satnet.satco.org" TARGET=_blank>www.satnet.satco.org eller http://www.satco.org" TARGET=_blank>www.satco.org for oppdaterte linker.

Undertegnede har på sin hardisk et utall sektorfiler som er samlet sammen på denne måten [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image], men det er stort sett de sektorfilene for det området jeg kontrollerer aktivt i jeg ser noe vits i å legge mest arbeid i å finne oppdaterte filer for. Det er i korthet stort sett norge, og tildeles skandinavia. De andre jeg har liggende på hardisken bruker jeg bare når jeg er ute å titter med PC, evt når jeg planlegger turer som pilot til områder jeg ikke har kart for (Sektorfiler fungerer utmerket som kart for piloter ! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] )

Mvh

Roar Sandøy

Author for sektorfiler i Norge (South/North)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...