Gå til innhold

På skolebenken igjen.


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Midnattsola tok en pause,  etter tidenes varmeste sommer,  så æ benyttet anledningen til å oppdatere meg en smule i vår virtuelle verden.  Hva passet bedre enn noen oppfriskingsturer i den flyvende skolepulten fra Sveits,  Pilatus PC9.  Iris har en slags avart som følger med i P3D2 ( TexanII ),  men modellen av PC 9 er en helt annen verden.

Flyet er valgt som avansert treningsfly i mange land,  og når man ratter dette vidunderet,  forstår man straks hvorfor.  Ble positivt overrasket av denne modellen,  som kommer med egen installer for P3D2,  og realismen er meget godt ivaretatt.

 

skol1.jpg

 

skol2.jpg

 

skol3.jpg

 

skol4.jpg

 

skol5.jpg

 

skol6.jpg

 

skol7.jpg

 

skol6b.jpg

 

skol8.jpg

 

skol9.jpg

 

Fortsatt god sommer  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Ha ha,  den er grei Sian,  men det blir en liten utsettelse. Har nettopp mottatt den Nye PCen fra Steinar,  dermed ble det avinstallering av P3D2 på min gamle,  og tilbake til start på min NYE  8)  . LM  forlanger dette før æ får aktivert ny fullversjon av P3D2.2 .  Men først er det ferie,  så det spørs når æ e oppe å går ( flyr ) med ny cockpit.  I tillegg venter æ på Saitek X55 Rhino,  som skal erstatte mesteparten av dagens utdaterte hjelpemidler,  og det gamle rakkelet skal ikke innom den Nye PCen.    ::)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Helt i orden Ernst at du glemte hangaren, men husk at du ikke vil få godkjent utsjekk på flytypen før det er utført

 

......  fortsatt sommerferie,  og X55 lar vente på seg.  Men så dukket P3D2.3 opp,  og da ble det pause I ferien gitt  ;D  Måtte hjemom for å teste patchen,  og det ble ingen skuffelse her I garden.  Det som fra før var imponerende bra,  tok steget over I fantastisk bra.  LM  har klart det igjen,  og nå vet æ sannelig ikke om æ vil ha flere oppdateringer......  ::) .

 

Så her har du fortsettelsen Stian,  først noen oppvarmingsrunder I normal flight,  før æ hadde nok kontroll på utysket til å ta turen inverted  :P 

 

ed1.jpg

 

ed2.jpg

 

ed4.jpg

 

ed5.jpg

 

ed3.jpg

 

ed6.jpg

 

ed7.jpg

 

Fortsatt god sommer  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Thank You herr Rolandsen,  æ lover å utnytte papirene til det ytterste,  og langt forbi  ;D .  P3D2.3 går så det hviner,  og FS har aldri vært mer gøy.  Fikk nettopp aktiveringsnøkkelen til Starfightern fra SkunkWorks for fjerde gang (!?),  så nå er det ny runde med utsjekk  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...