Gå til innhold

Fairchild Metro III


Anbefalte innlegg

mygga, og det finnes ikke et mere egnet navn en det for dette "FÆLE" metalrøret

med vinger, motorer og noen lange fæle stinkkelbein av noen hjul

[move]ROFL[/move]

 

Er enig i det meste, det er ikke å komme bort i fra at dette flyet er et unikum, men det er jo halve sjarmen. Og når det er så gjennomført som i denne modellen så bare man bli litt glad i den.

 

Repaint, tja, hvis den noen gang blir ferdig så vil den selvsagt bli lastet opp, men det er mye styr med å få lainet opp stripene på taket med sidene og hale, har mistet litt av tålmodigheten når det kommer til slike ting så jeg har ikke hastverk med å få den ferdig. Men hvis du har link til ett bilde av den med AN stickeren så skal jeg ihvertfall få lagt inn den. Har/hadde også lyst til å lage Benair og Norving paintene, men er nok redd for at hvis noe av dette skal manifistere seg så er jeg nødt til å mekke eget paintkit  :o , og det kan ta tid.  :'( Men er du fornøyd med en WIP paint så bare si fra så sender jeg den....no problem.  :)  Tilbudet gjelder forsåvidt for alle andre Mygg m/fæle stinkkelbein piloter også.  ;D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble heller ikke imponert over WOAI utdaterte modeller mm...

 

Slapp av Robert. WOAI er i full gang med å oppdatere sine pakker med de siste modeller av Boeing 737 blant annet. Moddelen du har er ifra AIA, mens de nye er ifra FAIB med blant annet styrbart nesehjul osv osv. FPS er omenternt det samme som på den gamle. Og Norwegian flyene har også fått wifi klumpen på ai modellen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter noen småjusteringer her og der:

cdCRYCC.jpg

Xw2Iwqv.jpg

 

 

Kanskje noen som vet, kan svare på merkingen av flyet på høyresiden? Er det likt det man ser på venstresiden? Tenker da på air norway stickeren og "operated by northern flying" merket. Jeg finner bare bilder av venstresiden skjønner dere. Så hvis noen vet, og vet og høre av seg, så hadde jeg satt pris på det . Hadde vært greit å fått det meste på plass før jeg slengt painten ut på eteren  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Takker for den Robert,  men jeg har allerede prøvd den veien  :-\ ,  og den forespørselen ble avvist.  Prøvde å registrere meg som NY kunde,  men siden mailadressen er den samme,  blir jeg bedt om å bruke den opprinnelige registreringen  ( jeg har handlet hos Razbam før ) .  Så ba jeg om nytt passord på den første registreringen,  men det fikk jeg ingen svar på.

Prøvde dette enda en gang,  men fortsatt ingen svar.  Og der sluttet min tålmodighet,  så hvis jeg fortsatt er interessert når SimMarket får den,  er det mulig jeg lar modellen få en siste sjanse....  :o .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...