Gå til innhold

Flaming Cliffs 3


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

post-1-0-57494900-1348112694.jpg

 

Det er kanskje en del som har sittet på gjerdet når det gjelder DCS-serien, i frykt for at det skal bli for mye å sette seg inn i. Nå er det ikke lenger noen grunn til det, for nå har Eagle Dynamics sluppet Flaming Cliffs 3 til DCS: World. Dette er kort fortalt en modul som gjør flyene fra Flaming Cliffs 2 kompatible med DCS: World.

 

For de som ikke har noen erfaring med tidligere Flaming Cliffs-versjoner så får man her muligheten til å fly F-15C, A-10A, MiG-29A, MiG-29C, Su-27, Su-33, Su-25 og Su-25T. Til forskjell fra andre DCS-moduler som Warthog, Mustang og Black Shark så er ikke maskinene i FC3 stort mer komplekse enn hva man er vant til i FSX, så inngangsterskelen for å komme i gang med DCS har aldri vært lavere. Flaming Cliffs 3 er kompatibelt med alle andre DCS:W-moduler, det vil si at man kan fly online med alle andre uavhengig av hvilke moduler de, eller du, har.

 

DCS: World er gratis og kan lastes ned her. Man får da hele rammeverket og en Su-25T som man kan fly. Så kan man utvide med de modulene man ønsker. Jeg vil anbefale alle med interesse for simulatorer å laste ned DCS:W og prøve det ut, Su-25T er ikke verdens mest interessante maskin, men den gir et lite innblikk i hva DCS:W er. Og skulle det være noen som lurer på noe, eller som ønsker å spille online så er det bare å rope ut.

 

Avslutter med et bilde av den nye, lekre, F-15C-cockpiten i FC3.

 

FC3-2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...