Gå til innhold

737NG på ENBR


Anbefalte innlegg

Gjest Ådne Skaar

Må si at jeg syns begge maskinene er nydelige, men det ser ut som PMDG har gjort en bedre jobb. Er begge maskinene veldig avanserte? I så fall, er de vanskelige å lære seg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vakkert og inspirerende Paulo! :)

 

Det du skulle ha gjort og som hadde vært både litt interessant og moro, var å latt være å fortelle folk helt i begynnelsen her hvem var produsenten bak denne nydelige NG-cockpiten, og så sett hvor mange det hadde vært som hadde skrytt (av bildene selvfølgelig), men også videre med en haug med superlativer over cockpiten her og hvor ikke usannsynlig hvor fantastisk man kan se kvaliteten hos NGX'n til PMDG er! :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er begge maskinene veldig avanserte? I så fall, er de vanskelige å lære seg?

 

PMDGs 737NGX er nok mye mer avansert enn iFlys 737NG noen gang kommer til å være. PMDG har så lenge jeg husker alltid vært i sin en egen klasse når det kommer til addons-fly. De har øye for detaljer som iFly ikke har. Med det sagt, så er iFly 737NG fortsatt et bra addon som er imponerende.

 

Å lære å fly en 737NG i FSX eller FS9 kan være vanskelig eller lett. Det spørs veldig på hva du har av erfaring fra før av. Om du f.eks har fløyet 757 mye i FS, så tar deg ikke lang tid før du kan 737 og. Om du er helt ny med passasjerfly-addons så kan det virke vanskelig å lære seg å fly disse flyene. Men tar du en dag av gangen, og stadig spør og er nysgjerrig, så lærer du det fort =)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ådne Skaar

Flyr en del Project Airbus A319/A320 med default cockpit fra Airbus A321 i FSX. Føler jeg kan den ganske godt nå, men det jo så og si ikke system i den. Men har uansett alt for dårlig PC nå til slike add-ons. Får se etterhvert :) Har hatt FSX i litt over ett år nå så det meste av basic er vel godt inne nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...