Gå til innhold

Norge i detalj


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Med nye NSX II og NoA3 er Norge blitt fantastisk detaljert, og spesielt langs kysten merkes dette godt. Foreløpig bare flydd strekningen Helgeland til Tromsø , og her er detaljene på høyde med kartplotter`n i båten min :grin: .

 

fs1.jpg

I Bodø er nesten hver stein langs fjæra kommet med, og Hurtigruta har lagt til på riktig sted. Kanskje vi skulle prøve oss "Med Hurtigruta minutt for minutt" :grin: .

 

fs2.jpg

Og for oss som er lokalkjent er det ekstra bonus at øyverdenen langs kysten er kommet med, som her over Helligvær utenfor Bodø.

fs3.jpg

 

fs4.jpg

Og det samme i Lofoten, som her når jeg passerer Henningsvær.

 

fs5.jpg

Også i større høyde får man realistisk landskap, og VFR-flyvning har fått helt nye muligheter i Norge. Nå kan vi bare drømme om at Lennart realiserer sine nye texturer for Norden, og vi nærmer oss ORBX-kvalitet over fedrelandet. Tusen takk for fantastisk innsats fra NSX II og AoN3-teamet !!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er helt enig med deg Ernst. Innsatsen blandt enkelte nordmenn (Og svensker) er i en klasse for seg selv. Det er ikke mange andre land som har hatt så mye addons og i den variasjonen vi har hatt opp gjennom årene. Vi er veldig heldige som har noen ild-sjeler blandt oss :)

 

Nå er det vel bare å ta litt ferie fra Virgin Atlantic og freelance litt i norge fremover :)

 

Flotte bilder som vanlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen tack för de fina bilderna och vänliga orden. Det värmer gott och gör det fortsatta arbetet än mer inspirerande. :)

 

En ytterligare fördel med att göra om öarnas landmask till watermask är att öarna nu följer meshen. Det gör att bergstexturerna på öarna ser bättre ut. Förut, när landmasken låg ovanpå watermasken så fick alla öar samma höjd som vattnet d.v.s. 0 meter i havet. Helt platt och en sämre upplevelse.

 

/Hasse.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...