Gå til innhold

Reklamer på Flightsim.no !!!


Henrik Jensen

Anbefalte innlegg

Hej hej !

 

Har det ikke taget lidt overhånd med alle de reklamer ???

Nu kommer der et vindue hver gang man klikker på noget !

Det er lige lovlig meget.

 

Hvis det er nødvendigt for at holde siden igang økonomisk så er der jo ikke noget at gøre ved det.

 

Men hvis det ikke er det så få dem venligst fjernet da det er *%¤#!§%`irriterende at man skal lukke et vindue hver gang man klikker.

 

Mvh. Henrik Jensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pop-Up Stopper setter en elegant punktum for det. Jeg vil selv velge hva som skal komme frem på skjermen, og da er reklame noe av det jeg IKKE ønsker. Selv om det er en slags løsning for å holde liv i flightsim.no

 

Popup-ads er for warez/porno++ div. glorete og useriøse aktører på nettet. DET er min mening.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det är en "elak" rackare vi har fått helt plötsligt... Nästan i klass med ett virus. Jag vet inte vad den beror på (annat än genial programmering från annonsören) men jag kan inte tänka mig att den är något som gagnar oss här - de flesta blir väl mest irriterade! Ha tålamod så är den säkert borta om någon eller några dagar.

 

/Patric

Lenke til kommentar
Del på andre sider

popup'er er ikke så pent nei.

Da er det bedre med en show-hide annonse (vet ikke om det er det det heter da men). En slik annonse som de har/hadde på nettavisen. Som vises i stort format, og slider oppover og blir en vanlig 468x60 annonse.

 

Ehh.. mulig at nettavisen ikke kjører den typen annonse lenger, men for de som husker den skjønner dere hva jeg mener "[smil]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om dere ikke bruker pop-up killer eller lignende, så fungerer dette ganske bra:

 

Det første reklamevinduet som popper opp legger du ned/minimerer og lar det være. Da popper ikke flere vinduer opp før du lukker det som ligger på oppgavelinjen.

 

EDIT: Trenger ikke være første reklamevinduet men.. Dere skjønner poenget.

 

[ 08-08-2002, 03:32: Endret av: Espen Søderstrøm ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer da vitterlig an på hvilket navn vinduene får i creation-time. Ikke noe i veien for at 2 forskjellige reklamer åpner hvert sitt vindu og ikke bruker det samme.

 

En annen ting er jo at reklame er fornuftig å ha for en slik site som dette. Det gjør at kostnadene reduseres drastisk, og vil annonsørene betale for popups er det vanskelig å komme unna de. Men popups er veldig inneffektive i forhold til andre typer annonsering. Fungerer mer som et irritasjonsmoment enn reklame.

 

Når det gjelder popup killere, er jeg i utgansgpunktet i mot den typen software, iallefall når det fører til mindre inntekter for slike siter som akkurat denne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge flightsim.no får inn litt penger til driften på reklamen synes jeg ikke det er så plagsomt at det er noe å klage på. Jeg får stort sett et par vinduer som jeg lar være der så lenge jeg er inne på fs.no.

 

En annen sak er at jeg tviler på at popup reklame er særlig lurt av annonsørene siden de sleste ikke akkurat blir velvillig innstilt av å bli pådyttet slike annonser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...