Gå til innhold

Monday in Frontier!


Anbefalte innlegg

Det er vel enkeltindivider som begynner å bli litt smålei disse bildene vi presenterer fra Alaska, men når entusiasmen blandt oss som herjer der borte er så stor som den er, synes jeg det er på plass med noen enkeltbilder fra dagens arbeidsdag.

 

Dagen startet med en tur fra Haines til Atlin for å plukke opp noen jegere. Avgang fra Haines gikk før solen i heletatt hadde planer om å stå opp, men vi jobber uansett lys, uansett vær, uansett sted! Her tatt over fjellheimen kl. 0700 lokal tid. Takk til vår sjefs mekaniker, Kjetil Mathisen, som har ikledd vår cessna disse flotte fargene!

monfront.jpg

 

En gruppe jegere som har ventet noen dager i Haines var klar for å komme hjem til Juneau. Her er firmaets B1900 passasjerutgave på vei inn for en final på bane 08 på Juneau i knallflott vær!

monfront1.jpg

 

Vi fikk en hastetelefon fra guttene som driver Wood Lake Research Camp like vest av Gustavus. De var snart tomme for brennsel til varme og kjøretøy. Det ble lastet ombord flere fat med brennsel, totalt 2,6 tonn! Her på vei mot Wood Lake i low level pga. lave skyer.

monfront2.jpg

 

 

Flymaskinen trygt nede på Wood Lake, her ble det en rask kaffekopp og litt villtmat før vi satte kursen tilbake til Juneau.

monfront3.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Det er vel strengt talt ingen av delene, da bildene er såpass editerte at de ikke gjengir det vi ser i simmen. Men når DET er sagt, er resultatet bra og jeg synes det må være tillatt å leke seg i screeshot-forumet :) . Det er jo blitt en artig story og spesielle bilder, og ingen forsøk på å "jukse" :grin: .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...