Gå til innhold

[Frontier Flying Service VA] Hunting mission!


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

index.1.jpg

 

Hei igjen! Nok ett nytt oppdrag er blitt gitt til mine piloter i Frontier Flying Service VA. Denne uken, og mest sannsynlig ut i neste uke blir det travelt for oss. Jeg regner med at det vil komme en del bilder etterhvert. Her er iallefall en liten "intro" til hva vi skal holde på med denne uken! ;)

 

Har nå vært i kontakt med samtlige parter for pickup av ett tiltalls jegere som er klare til å komme hjem etter noen uker ute i bushen rundt om i Alaska. All fangst er blitt fløyet ut forløpende, så vi skal kun ta med oss jegere, hunder og utstyr.

 

Det vil ikke bli satt noe tidskrav på dette oppdraget, men så lenge oppdraget pågår skal KUN FLIGHTER KNYTTET TIL OPPDRAGET FLYS!

 

Samtligere jegere skal hentes ut med enten Beaver eller Cessna. Hva piloten ønsker å benytte er opp til ham, men ta terreng etc. i betraktning, så slipper du å måtte returnere til flyplassen uten passasjerer.. Jegerne skal hentes på sine avtalte plasser, de bærer satelitt telefon, så vær påpasselig med å varsle når du kommer. Stedsbeskrivelse finner du under briefing etter at du har booket flighten (f.eks nord av vann etc.). Alle flighter knyttet til dette opprdaget starter med 9XX.

 

Oppdraget er basert på at man skal inn i hente jegere og utstyr, for så å fly disse inn til "hovedflyplassen" i området. Når vi har 15-17 jegere skal disse flys fra "hovedflyplassen" til Juneau Intl. De tre "hovedflyplassene" er henholdsvis Haines, Juneau og Petersburg.

 

Har valgt å dele områdene opp i tre deler.

 

Den første delen vil ha fokus rundt Haines, altså nord av Juneau. Her vil vi ha tre henteoppdrag. Samtligere jegere skal hentes ut med enten Beaver eller Cessna. Når samtlige jegere er hentet fra møtepunktet varsler man slik at noen kan fly de tilbake til Juneau med Beechen. Det er kun behov for passasjerflyet i dette oppdraget.

 

Når så er gjort vil vi fly ut til de 6 stedene som er avtalt ut fra Juneau. Pilotene velger selv flytype ut i fra terreng og oppdrag. Etter pickup fraktes de tilbake til Juneau.

 

Til slutt forflytter vi oss ned til Petersburg hvor vi har fire avtale pickup. Når samtlige pickup er gjort flys jegerne tilbake til Juneau med Beechen.

 

Vi må selvfølgelig ha med oss Beechen, Cessnaen og Beaveren til de områdene vi skal operere ut fra, påberegn derfor noe fergeflygning på CEO's klarsignal.

 

Lykke til på oppdragene gutter, dette kommer til å bli en real utfordring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...