Gå til innhold

Mathias Næss

Members
  • Innholdsteller

    356
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Mathias Næss

  • Bursdag 08. mai 1992

Mathias Næss's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Greit glad i Emirates her også, kanonbra IFE og beinplass, dog kan noen oppleve 3-4-3 i B777 som i trangeste laget (aner ikke om det brukes på aktuelle rutene)
  2. FSX er en rar skapning. F-15 = F-14 F-14 = CRJ700 Var sånn jeg så det. Takk for turen
  3. Fløy IAD-FRA på lørdag, med Lufthansa Desverre ikke flighten med B747-8, men den med A330...
  4. Jeg jobber på stevnet, blir hovedsakelig å finne rundt de større flyene imorrra om jeg skjønte det riktig, går unikt kledd i uniform og refleksvest (), men at jeg er nærmere to meter høy og går med kamerabag og kamera burde være lettere å se.
  5. Joda, men nærheten hjelper ikke mye når flyshowet holdes på andre siden av stripa, er et stykke rundt nemlig.
  6. Slår dere begge, bor på flyplassen (flystasjonen). Ikke at det alltid er like gøy... Fikk sett og fotografert Patrouille Suisse idag, samt de fire svenske trainere som var innom idag, men de er tatt fra flystasjonen, så ikke så populært å legge ut.
  7. Stilig dette! Men pirke-pirke litt (siden det tross alt er dette jeg driver med) flyet flyr uten missil på wingtip, kun launchere. Aner ikke om det har med modellen, oppsettet eller painten å gjøre.
  8. 3000 er vel gjerne t/r østkysten, ofte NY. Må huske at det er et godt stykke mellom LA og NY. Alternativ kan være å kjøpe t/r NY, og så enkel billett LA-NY, men da må du huske å beregne god transfertid i NY
  9. Mye godvær i det siste. Mye drittvær i det siste også. Dette skjer gjerne samme dag. Blåser heldigvis ikke her da.
  10. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=625273#Post625273
  11. Nå har ikke jeg holdt på med FS på en stund, men når det er så awesome Concorde tilgjengelig så vet jeg plutselig hva jeg skal gjøre når jeg om få dager stikker på nesten to uker perm. Men hvilken modell er dette?
  12. Fin video dette. Gjør meg fint lite at den maskinen passerer huset mitt i lav høyde hver onsdag om sommeren. Til dere i nærheten så kan jeg anbefale en tur!
  13. Jeg ville prøvd å få 33A eller 33K, eller på rad 32.
×
×
  • Opprett ny...