Gå til innhold

Rygge Airshow 09


sven erik johne

Anbefalte innlegg

ser problemene og utfordringene her.

 

men,

kjørte fra Stryn til Molde i dag. Blir hverdagslig for oss men det er spektakulær natur, Geiranger etc. Da slo det meg, etter å ha kjørt forbi 2-3 cruiseskip med tusenvis av turister, at å invitere noen cruiseskip innom et airshow (fjord+fjell, eh? :P) kunne hjelpe på med tanke på tilskuere($$$). Så må man jo bare finne den plassen med flyplass, fjord og fjell :P og det har vi jo mye av.

 

Er ikke vanskelig å ta tog fra østlandet til åndalsnes og en times buss til molde, mener det var værre med Bodø sån sett. Og Bodø blei jo kjempebra mtp. tilskuere :D

 

liker å fantasere, tror et sånt show kan bli tidenes, lett. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller så kan det jo poengteres at det er en "Norsk" C-17 som kommer til Rygge. Luftforsvaret viser for første gang frem "sin" nye C-17. Jo du leste riktig, det har fått svært liten medie dekning i Norge, men Norge er deleier i 3 stk C-17 som er stasjonert på Pápa basen i Ungarn (Heavy Airlift Wing). Den første maskinen er i disse dager i ferd med å bli ferdig i USA og kommer til Europa i mditen av måneden.

 

For første gang får Luftforsvaret en strategisk lufttransport kapasitet, og vi blir mindre avhengig av de store Russiske maskinene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...