Gå til innhold

Ha fotoapparatet klart!


Bobbo

Anbefalte innlegg

Tror det må ha blitt endringer i programmet eller at Forsvaret også valgte å stille et ant. på 8-10 kampfly (rakk ikke å telle ant. i overraskelsen) fra et annet sted også idag.

 

Kl. 1205 idag fløy i hvert fall en flott julestjerne mot en skyfri himmel rett over Larvik og svingte butt nordøstover. Den så og hørtes virkelig flott ut og gjorde det skikkelig godt igjen etter vi gikk glipp av formasjonen pga. drittværet for 8 dager siden. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Ok, her litt info om denne flighten siden jeg handlet deler av den: De kansellerte Nord Norge p.g.a vær derfor kom de sørover for å prøve å få til noe bedre enn det mislykkede forsøket i forrige uke som røyk p.g.a snøvær / overcast. De kom highlevel 12 stk, og startet descend ca. BBU, og gikk direkte ned mot Grenland før de overfløy Torp. Deretter fortsatted de oppover oslofjord på vest siden (Horten etc) før de overfløy oss på Røyken anlegget..... ;) Hører med til historien at jeg spurte pent, og ga lead LAT/LONG (fra Google Earth :grin: ) Deretter gikk det over Asker og Oslo mot GM hvor de overfløy 01L (og sikkert et vakkert syn for 737'en som lå ved siden av på final 01R) Etter flyby GM så bar det rett opp til FL340 og korteste vei til Bodø, de var skikkelig presset på fuel i flg. en bekjent som var i et av flyene......

Har et par bilder av dårlig kvalitet, men bedre enn intet...

Første bildet fikk vi fra en av gutta i GM TWR, det andre ble tatt med mobil når de kom over Røyken..

 

Stjerne1.JPG

 

 

stjerne2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...