Gå til innhold

Fly-in i Norge


Kjell Hanssen

Anbefalte innlegg

Jeg håper alle har fått med seg at Fredrik Hoel og Henrik Wingerei for tiden jobber med et arrangement på vegne av VACC Norway og som vil gå av stabelen på VATSIM en av de nærmeste ukene.

Kjell, dersom det du skriver om her skal skje på VATSIM og dette er noe annet enn hva Fredrik og Henrik jobber med, vennligst ta kontakt med disse for koordinering.

Jeg setter for øvrig stor pris på alle initiativ til aktiviteter på VATSIM i miljøet vårt, men for å hindre at det blir kræsj mellom forskjellige aktiviteter, er det viktig at slikt blir koordinert med VACC Norway.

Hos VATSIM (under "VATSIM Events) finnes en oversikt over alle arrangementer som organiseres hos VATSIM. Alle arrangementer skal legges inn i denne kalenderen.

For øvrig legges all informasjon om slike arrangementer i Norge under forumet "ProController/SquawkBox", og ikke i "Kaffekroken". Så alle piloter som ønsker å følge med på dette, hold øye med PC/SB-forumet også.

Hilsen Eirik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...