Gå til innhold

Sas suger...


Gjest Geir-Finstad

Anbefalte innlegg

Følte meg ikke angrepet Mathias, men fant ikke noe bedere ord i farta.

Lykke til som statsviter, men glem aldri å holde kontakten med folket, mengden.

Politikere lever mer og mer i sin egen verden, og har ikke evnen til å se konsekvenser for, utrolig nok, sine potensielle velgere.

Når det å være "folkevalgt" blir et yrke, ikke et tillitsverv, hva har skjedd da???? Ikke svar, la spørsmålet henge i luften.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 63
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Bare sånn generelt: Sjekk SeatGuru og velg sete ved sjekk inn på nett. Med mindre de bytter flytype, så får du setet du ønsker deg :) Det finnes seter som ikke kan legge ned ryggen (helt bakerst), det fins seter hvor du sitter nesten oppå flyvertinner, det finnes seter med god benplass men ingen lagringsplass (nødutgang), det finnes seter hvor luften konstant er forurenset grunnet toalett rett over gangen osv. Det finnes mange dårlige seter ombord, av ulike årsaker. Vil du ha god benplass, unngå å sitte ved siden av kjøkken eller toalett, eller i de trangere delene av flyet (spesielt Airbus) så reiser du business eller velger sete ved sjekk inn på nettet etter å ha sjekket SeatGuru. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

... bah... lang tråd.

 

Fløy med noen av "kystmopedene" for en del år siden, rett etter at SAS kjøpte Braatens, men på den tiden hadde jeg forsåvidt heller ikke behov for benplass... ;)

 

Det virker likevel litt merkerlig at det skal være 2 seter med merkbart mindre benplass enn øvrige seter. Da er jeg faktisk enig i at SAS heller burde fjerne de 2 setene.

 

De siste årene har jeg blitt veldig glad i benplass når jeg er ute på flyreise. Det har vel sammenheng med at jnår jeg først reiser, da reiser jeg langt. Sist sjekket jeg hva det ville koste for noe bedre enn økonomiklasse. Jeg fikk ikke noe klart svar, men det virket som om det ville bli ekstremt dyrt i forhold til vanlig økonomi...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...