Gå til innhold

FSX Airports Norway - Update 2


Anbefalte innlegg

Selvfølgelig mangler det noe :wink:

 

Min prioritering har gått mest på det å gjøre flyplassenene "flybare"...med andre ord at de blir så innbydende (korrekt flatten for eksempel)...at man gidder å fly dit i det hele tatt. Småting som manglende stands og slikt kommer etterhvert. Hva Sola angår er det ikke godt nok materiale selv fra AIP Norway...ellers hadde de vært der allerede. Hadde vært fint om noen kunne henvise til brukbar info her...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vore et par gonger på den stranden' date=' men såg ikke noe annet på en cessnar. Det va også ein lødag då :( [/quote']

 

Det skal rimelig sterk østlig/vestlig vind til før de bruker 11/29-banen på Sola for de "store flyene". De bruker stort sett 18/36. Unntaket er av og til for småfly ved crossvind for 18/36.

Helikopterene til/fra Nordsjøen bruker 11/29 i all hovedsak, og ved 29, så brukes den som regel med base og final vest av taxiway H (noe som da gjør at parafinpappegøyene ikke kommer i veien for trafikken på 18/36).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...