Gå til innhold

Stian Haabeth

Members
  • Innholdsteller

    569
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Stian Haabeth

  1. Trur nok ikke du kommer langt med den der.
  2. Det stemmer det. Er vel en god stund siden nå.
  3. Jeg skal spotte med øynene mine på jobb fra 14-18.30.
  4. Hahahahaha. - Jeg har aldri sett noe lignende. Vi sitter her og biter negler og lurer på hva dette kan være noe, sier en kvinne som i ettermiddag oppdaget det spesielle lysfenomenet over huset sitt i Holmestrand i Vestfold. Noen bekymrer seg for mye i denne verden!
  5. "En ulykke kommer skjelden alene" har berørt Sola to ganger de siste årene. For et par år siden var det 3 hendelser på 4 dager var det vel. Mens for ikke altfor lenge siden var det 2 hendelser på 2 eller 3 dager.
  6. Haha fin han Isak i tårnet på OSL. Det som gjør det enda morsommere er at i begynnelsen i opptak nr.1 så snakker Isak med Eddi som er kaptein i Novair. Jeg vet godt hvem Eddi er og han er nå kaptein for et selskap jeg har jobbet for. Så dette var morsomt.
  7. Ser jo ut som rotoren mangler på noen av bildene.
  8. I morgen kommer Norwegian med -800 til Sola. LN-NOC kommer på rute DY526 og går igjen på DY529. Ankomst: 10:45 Avgang: 11.05
  9. De er veldig like. Men Fedafjorden er mye lengre vekke fra Sola enn Lysefjorden.
  10. FSX var en stor skuffelse så håper neste FS blir mye bedre og gjennomført.
  11. Hehe okey. Men å vinke inn Danish teller egentligt ikke. For de vett hvordan de skal parkere uansett. Når du har vinka inn posten og Norwegian, då kan du vinke. Vi har faktisk slike hender og jeg vinkte inn Norwegian med de en gang. Den gang var det en seriøs polakk som var kaptein. Han syns ikke det var så morsomt, men det fleste syns dett er morsomt.
×
×
  • Opprett ny...