Gå til innhold

Hvor fa'en ligger lufthavnen ?


Martin Ejlertsen

Anbefalte innlegg

Det første som slår meg er at de må ha bommet under programeringa i FMCen her. Normalt skulle korekt programering tatt dem til riktig flyplass. Vi må vel kunne forvente at Flightplankontoret til KLM viste om at den nye flyplassen skulle åpnes den dagen, og pilotene burde ha oppfattet ved gjenomgang av notam registrert når den gamle stengte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ligger nok så enormt mye mer enn at de ikke "fant" flyplassen. Hvis det hadde vært så om å gjøre så hadde de nok klart det, det skal litt til for å ikke finne en internasjonal flyplass i disse dager..

 

En faktor som spiller inn er nok at pilotene ikke var forberedt på å lande på den nye flyplassen. En flyger kan godt ta ned ett fly på en "ukjent" flyplass, men da bør det foreligge gode grunner for det. Men mer enn nok fuel, samt en alternativ flyplass i hodet hvor man er "kjent" ble nok valget å lande på en ukjent flyplass i Østen, uten korrekte kart og ingen eller liten kjennskap til prossedyrene satt til siden for kjente områder.

 

Den nye flyplassen i Hyderabad ble åpnet på søndag, 23 mars 2008. Hjemmesiden finner du her: http://www.newhyderabadairport.com/

 

Forøvrig står det i artikkelen at flyet valgte å lande i "Bombay", har ikke denne byen endret navn til "Mombay"? Litt reserach er lov å gjøre før man skriver en artikkel, correct me if i'm wrong! :blush:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...