Gå til innhold

Spotting på ENBR


Sindre Holberg

Anbefalte innlegg

Hvis vi tar utgangspunkt i terminalen. For å komme til den mest brukte spotteplassen, som er parkeringsplassen til CHC, så går du fra terminalen i rettning rullebane 17, forbi helikopterterminalen til SAS hangaren (den store blå, du kan ikke unngå den), gå inn den veien som går på oppsiden av hangaren, der kommer du til en parkeringsplass som har god utsikt til 17.

 

Er 35 i bruk er det best om du har bil, siden du må rundt på andre siden av rullebanen. Jeg har aldri vært på dette spottestedet før, men fikk en fin beskrivelse av det nettop..

"Kjør mot Flesland Kai, og ta til venstre like før, der det står skilt med "Mesta" på. Følg grusveien til den deler seg, ta igjen til venstre., kjør ca 100 m, og du står på eit platå kor du ser like over på treshold på 35."

 

Og til sist har man jo topp etasjen på parkeringshuset, der kan du få rimelig greie bilder av fly som takser inn og ut fra de nærmeste gatene, og med litt langt objektiv også fly på 35.

 

Håper det hjalp deg litt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...