Gå til innhold

Off Topic: Cessna i Operation Flashpoint


Håvard Lund

Anbefalte innlegg

Kunne ikke dy meg, måtte grabbe et screenshot da jeg prøver ut en mission som går ut på å vise at AI´n faktisk kan lande fly uten å kræsje dem. Ja-da, dette er ikke en flysimulator, jeg skrev "OT" i topicen.

http://home.no.net/webfire/operationflashpoint.jpg" TARGET=_blank>Klikk her for å se bildet Bildet yter ikke OFP særlig mye rettferdighet, det må prøves. I den missionen sitter jeg som passasjer i flyet, og AI piloten gjør jobben forbausende bra. Cessnaen flyter fint de siste svingene før rullebanen dukker opp i det fjerne. Så har jeg ikke kommet lengre, skal sjekke nå.. [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Legg merke til skogene, husene o.s.v. OFP består av tre enorme øyer man har full frihet til å utforske. På bildet er ikke view distance satt noe høyt, ellers ville man sett mange kilometer uten problem (med kraftig PC). Skogene kan man bevege seg rundt i og gjemme seg, bruke dem taktisk. Husene kan man gå inn i og opptil 3 etager. Flymodellene er helt urealistiske, men det er ikke en flysimulator - det er en krigs-simulasjon hvor du kan kjøre og fly 30-40 forskjellige farkoster (kommer fler).

For mer informasjon om spillet:

http://www.flashpoint1985.com" TARGET=_blank>BIS - den offisielle siten

http://www.seventh.com.au/ofp/" TARGET=_blank>Disse kommer med en Vietnam mod snart

http://www.axleonline.com/" TARGET=_blank>AxleOnline - en annen bra fan site

For meg er dette årets og de siste årenes beste spill, lager noen missions i disse dager. Realismen og stemningen er utrolig bra. Skulle ønske det var bedre flymodeller, men man kan ikke få alt på et sølvfat. Kanskje med en mod i nær fremtid. Uansett, for de som liker en avveksling fra flygingen iblant, prøv Operation Flashpoint. Nuff said, og ha en ellers hyggelig flytur videre.

 

Mvh

 

Håvard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Operation FlashPoint ja... Helt klart et genialt spill! [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Det beste ved spillet er jo fleksibiliteten, da man har så mange muligheter å spille på... Blir man lei av å være en "fotsopp" i skogen, så kan man bli vognkommandør på en M1-stridsvogn istedet....

Helt genialt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...