Gå til innhold

Fly Register


Lars Schmidt

Anbefalte innlegg

Jeg har gennem flere dage, fulgt et fly fra British Airways med registrering G-EUOB via Sky-Spy og Airnav. Jeg kan ikke finde oplysninger om flytype på dette registreringsnummer.

Er der en her på listen der ved hvor man kan finde oplysning om flytypen? Jeg kan forestille mig at det er et nyt fly, da alle andre fly nem kan findes på internettet.

Hilsen

Lars Schmidt http://www.acars.subnet.dk" TARGET=_blank>www.acars.subnet.dk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lars,

Måten jeg fant denne siden på var at jeg søkte på den aktuelle registreringen på internett. [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Jeg ser du holder på med ACARS. Du er heldig som får det til å virke. Jeg har prøvd å dekode ACARS selv også, men uten resultat dessverre. Jeg har prøvd to forskjellige mottagere, med WACARS som software. Nærmeste bakkestasjon er på ENVA/TRD Trondheim Værnes, 24 NM unna. Det er masse ACARS-utstyrte fly som flyr over her... SAS, Braathens, Delta Air Lines, American, Canadian, Lufthansa Cargo osv. Jeg hører de godt på scanneren når de prater med Trondheim Kontroll. Det er vel mottagerene som er for dårlig kan jeg tenke meg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej kjell.

Jeg tror ikke dit problem er din scanner eller radio, men programmet Wacars. Dette program er meget svær at få til at fungere. Prøv med "Sky-Spy", det kører med meget lille fejlprocent. Programmet "Airnav Acars Decoder" kører også rigtig godt, og her kan du nøjes med "line In" i lydkortet, ligesom i Wacars.

Hvis det har interesse, kan jeg hjælpe dig med at komme igang. Det kan være vi så skal køre på E-mail til hínanden, så vi ikke keder de andre her på listen [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image]

Hilsen

Lars Schmidt

http://www.acars.subnet.dk" TARGET=_blank>www.acars.subnet.dk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker så mye for godt råd. Jeg skal prøve programmet du nevner. Jeg får sikkert ikke testet det skikkelig ut før i morgen da flytrafikken tar seg opp igjen. Hvis jeg har ytterligere spørsmål, sender jeg deg en mail!

[image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej Karl.

På min hjemmeside http://www.acars.subnet.dk"'>http://www.acars.subnet.dk"'>http://www.acars.subnet.dk" TARGET=_blank>www.acars.subnet.dk under "hvad er acars" samt på denne side http://www.sasflightops.com/"'>http://www.sasflightops.com/" TARGET=_blank>http://www.sasflightops.com/ under "datalink" kan du læse hvad Acars er.

Ellers er der en masse andre gode sider om emnet på nettet. Jeg har lavet min side, fordi der ikke er nogen andre sider der beskriver emnet på dansk.

Selv bruger jeg en del tid på dekodning af Acars og test af scannere.

Hilsen

Lars Schmidt www.acars.subnet.dk

null

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...