Gå til innhold

Kan noen hjelpe meg med â finne VA?


Johan Luiggi

Anbefalte innlegg

Nå er ikke Viking Airways operativ ennå og heller ikke et VA basert på eksisterende selskap, men vi kommer til å ha et proff. satt opp rute system og selvsagt Airbus fly. Vi kommer til å fly B737 også men det blir like mange ruter for B737 som A320.

 

Videre vil A319CJ og A330, A340 bli brukt, sammen med tilsvarende fly fra boeing. Vi kommer også til å bruke fly fra Dehavilland, Embarier, Cessna ++++

 

Forløbig er det Gardemoen som er hovedbasen vår men flere huber i Europa vil komme.

 

Vår selskap kommer til å ha 4 divisjoner: Passenger, Cargo, Taxi og Business, og vårt system kommer til å ha mange spennende funksjoner som de fleste VAer mangler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da tar du testen en gang til da. Skriv ned spørsmålene,eller ta screenshot av de. Stryker du igjen så går du gjennom spørsmålene,finner svarene på de og leser opp på det aktuelle tema. Finner du ikke ut svarene ,legg de her så er det jo mange som hjelper deg. Når du har fått alle svarene så kan du jo lese litt over de,pugge eller hva du nå enn finner for godt. Så tar du testen igjen senere og "jukser" litt ved å ha forrige test tilgjengelig som en ekstra hjelp. Du får nok ikke identisk test igjen,men mange av de samme spørsmål og temaer går jo igjen. :)

En liste over VA's finner du forøvrig HER

Lenke til kommentar
Del på andre sider

pokker, Fâr alltid 62 prosent pâ testen dems! (de har den samme hele tiden)

 

Vel.. nå ga jeg deg jo en oppskrift på hvordan gjøre det. Så da er det bare opp til deg å gjøre din del av jobben.. eller hva? Når de da som du sier har den samme testen hver gang,så vil det være VELDIG enkelt å få 100% på den prøven,om man gidder da selvfølgelig..! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...