Gå til innhold

Jombojet på discovery!


Jimmy Nielsen

Anbefalte innlegg

Jepp...flott program om utviklinga av 747 serien..har sett det før...anbefales!!!

[image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image] [image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image] [image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image] [image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image] [image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image] LN-EMK (HEAVY)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Programmet var bra! Synet av United Airline's 747 i "gamle farger" brakte forresten fram en del minner: I 1990 fløy jeg (og kona) fra Beijing til Tokyo Narita via Shanghai (som en del av en "jordomseiling") med UA858. Da vi skulle levere boardingpassene la vi merke til at det var klistret på en rød merkelapp med en del påskrift. Det viste seg at vi var plukket ut til å være "reserve-kabinbesetning" i tilfelle "emergency", dvs. hjelpe til ved en eventuell evakuering. (Vi hadde vel sett spesielt siviliserte ut på den flighten. [image]images/icons/grin.gif" border="0[/image] ) Fikk i hvert fall fin plass ved en av nødutgangene sammen med en mannlig steward, og lærte bl.a. hvor man hadde "hemmelige" rom (i 747'en )for bagasje man ikke ønsket tollerne i Shanghai skulle rote med (ja, det var dobbel tollkontroll - først ved avreise i Beijing, og nok en gang ved mellomlanding i Shanghai, slik at vi måtte ut av flyet en times tid).

Det ble heldigvis ikke bruk for våre "tjenester". [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Det er kanskje noen av oss flightsimmere som kunne ønsket seg å bli plukket ut til å være "reserver" for pilotene også i en 747 (med plass i cockpit under turen), men det er nok for urealistisk (heldigvis). [image]images/icons/rolleyes.gif" border="0[/image]

Mvh Bjørn R. Nyberg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...