Gå til innhold

Flight Experience 737 sim


Per-kristian Jensen

Anbefalte innlegg

Fant denne videoen på YouTube. Ganske dårlig kvalitet men men. Legg merke til at Fuel Control switches er cutoff, Generatorene er av under taxi, de slo han på når de lina opp. Han ser på pedstallen og ser fuel cutoff mange ganger før sønnen hans sier fra. En annen ting til, ser ikke ut som de slo på strobes før takeoff og landing lights kom på ETTER avgang. Og han her i høyre setet er pilot????

 

Afd3ETOalfA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva så? Dette er en simulator, og de er der nok bare for å ha det litt morro.

 

Hvem bryr seg om landingslys, strobes etc da?

 

Sim'en kan dessuten gå med systemer "oppe og gående" selv om brytere i cockpit'en står i en annen posisjon (feks off)... Det gjør vi selv hver eneste gang, når vi har hatt en eller flere failures og resetter etterpå. Da trykkes det på "the magic button" baki, og så kommer alt opp og går, mens vi går over bryterene kjapt og setter dem tilbake... dvs motorene går selv om masterswitchen er av (frosset) til vi setter den tilbake i "on".

 

 

Hva skal man likssom si? "Herregud, de kan umulig ha det morro sånn der"? Det er nok ikke helt umulig at de hadde litt tidspress på seg... feks noen minutter mellom to andre sim-sessions... bare å gjøre det beste utav det og få flydd mest mulig istedenfor å stå på bakken og flippe brytere.

 

 

Hilsen T

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis formålet med denne turen er å gi kona og sønnen en hyggelig opplevelse, er det nok lite hensiktsmessig å pøse på med sjekklister og prosedyrer, da holder det vel å bare få flyet i lufta.

 

Moderators edit:

Fjernet personangrep. Slikt tolereres IKKE!

-moderator Vidar-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...