Gå til innhold

LN KKF er speilvendt.


Jan Fjeld

Anbefalte innlegg

Pussig liten sak.

Fløy med KKF idag og den er speilvendt med tanke på seteradene. ABC radene er på venstre side. Jeg satt lengst bak, og en pax hadde fått A25. Det er bare 24 rader på venstre side. He he. Han var urolig for å måtte sitte på toalettet hjem.

Høyre side har 26 rader.

De fleste fly jeg har vært ombord i har ABC på høyre side.

Fryktelig ubetydlig for verden dette her, men artig alikevel, :-)

 

Jan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er faktisk ikke fordi de ikke kan alfabetet, men på grunn av at man gir numre etc på grunnlag av full konfigurasjon.

 

Flyet har nok mulighet til setene A - B - C - D - E - F - G - H.

 

Men her har de tatt ut de to radene i midten, og da har du dine A - B - C - F - G - H. Har også sett 737'er, som kan ta 3 i hver rad, men hvor de med to seter på hver side da har A - B - E - F. På Norwegian sine maskiner vil du se ved nødutgangen at de har fjernet A og F, så da får du B - C - D - E.

 

En del maskiner rundt om i verden vil du ikke finne rad 13 i... Noen vil ikke ha denne raden i flyet, så de skipper bare fra 12 til 14. Standard "prank" for nye flyvertinner er jo selvfølgelig å fortelle dem at de må skynde seg å få tak i passasjeren på 13b, og de står der nede i midtgangen og klør seg i huet og skjønner ingenting...

 

Tilsvarende har du også på andre områder. A321 som er den største modellen i A320-familien er utgangspunktet for numreringen på cargoholds. Den har 3 dører til cargo hold. En stor fremme, en stor bak og en liten bak. Tilsammen defineres de som 5 cargo hold. Inn forran og til høyre/frem (1) og venstre/bak (2), inn den store bak og til høyre/frem (3) og venstre/bak (4) og til sist den lille luken bakerst (5).

 

Vi har på A319 definert 3 cargo hold, med en stor cargodør foran og en stor bak. Men de er nummerert 1, 4 og 5... :)

 

 

Hilsen Torbjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...