Gå til innhold

fs-finn


Njål Kvamme

Anbefalte innlegg

Hei

 

Etter at folka på Ivaoi ba meg dra til helvette (og ba meg fly rettning 270 - noe jeg gjorde til jeg var over Russland og fatta at noe var galt), har jeg bestemt meg for å gi opp å fly der og heller prøve VATSIM.

 

Jeg har bare et problem.. Jeg forstår det slik at jeg trenger et spesiellt program for å fly på VATSIM, men jeg finner ikke fs-finn noen sted. Kan noen peke meg i riktig retning?

 

Er folka på VATSIM snille?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler Squawkbox i stedet for FSInn men det er en smakssak. Synes SB3 har et enklere grensesnitt mot VATSIM. Du må registrere deg på VATSIM før du får tilgang til serverne, dvs. få en brukerID og et passord.

 

Og så lenge du er snill så er folka på VATSIM snille "", og skriv gjerne i merknadsfeltet at du er nybegynner (om du er det) så får du ekstraservice. Lær deg litt prosedyrer, lytt gjerne på sambandet og slikt før du går igang så er du bedre forberedt når det er din tur. Husk også at vanlig høflighet vil gi deg, og oss, en langt hyggeligere opplevelse enn kjefting og krangling. Spør i stedet for å kjefte når noe går galt "".

 

Spør gjerne om du lurer på noe, helst FØR du står klar ved gaten og kanskje ikke vet hva som skal skje. Det finnes også mange gode opplæringssider for VATSIM.

 

Lykke til.

 

Edit: det er jo flere simmere på nordvestlandet så om du har mulighet til det kan jeg anbefale å mase deg til et besøk hos en annen VATSIM-flyver for en liten introduksjonstur. Man lærer utrolig masse av det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Här är en introduktion till Vatsim på norska:

 

http://wiki.vaccsca.org/doku.php?id=no:start

 

På den sidan finns också länkar till start guides för FSInn och SB3:

 

http://wiki.vaccsca.org/doku.php?id=no:sb3startguide

http://wiki.vaccsca.org/doku.php?id=no:fsinnstartguide

 

Bara fråga här på forumet om det är något du undrar över.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...