Gå til innhold

Germanwings forsvinner fra OSL...


Lars B. Frostad

Anbefalte innlegg

[image]http://www.boarding.no/images/archive/p200611271254-10456.jpg[/image]

 

 

Så var det slutt for denne gang, desverre trekker Germanwings seg ut fra OSL for godt. På det meste opererte de hele tre ruter fra OSL, til hhv. Køln/Bonn, Hamburg og Berlin-Schönefeld.

 

Den siste ruten som nå også forsvinner er altså Køln/Bonn-ruten, disse har vært trafikkert med nye Airbus A319-maskiner.

 

Den "offisielle" årsaken sier Germanwings er kraftig ekspansjon andre steder, og mangel på ledig flykapasitet. Derfor blir det norske markedet "nedprioritert" en stund, dog skal det nok mye til - før Germanwings kommer tilbake.

Inntjeningen har nok totalt sett vært får dårlig, og muligens har belegget ikke vært tilfredstillende nok.

 

Har selv reist med Germanwings og deres flotte A319 til/fra Køln, og da var i hvert fall maskinen meget full begge veier. Så da forsvant det eneste ikke-skandinaviske lavprisselskapet som OSL hadde, nå som "4U" forsvant. (Og så blir det jaggu enda mindre Airbus-fly på OSL, forhåpentligvis en trend som snur til det bedre senere!)

 

Mere info kan leses hos Boarding:

 

http://www.boarding.no/art.asp?id=24274

 

 

 

(Tok ikke lang tid før hjemmesidene til Germanwings også ble oppdatert, nå er de "kjemisk renset" for å kunne velge Norsk som språk - og ikke lenger tilbud og info osv. på det norske språket.)

 

[image]http://www.boarding.no/images/archive/p200611230920-12603.jpg[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Toril: nei da, jeg har bare lånt bildet (er frigitt pressebilde fra Germanwings) - som jeg har linket direkte opp fra enn tidligere artikkel hos Boarding.

 

Har prøvd noen ganger å ta bilder fra en slik shuttle-bus til/fra fly på remote - men som oftest blir det litt for mye risting og diverse, til at bildet er noe å spare på desverre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...