Gå til innhold

Arendal


Eirik Aadland

Anbefalte innlegg

Agderposten skrev 24. mars:

 

Froland-rådmann Jens Kristian Morken vil ha Gullknapp som ny hovedflyplass på Sørlandet.

.....

Flystripen på Gullknapp er i ferd med å bli utvidet til 1.120 meter. Til sommeren lander de første små charterflyene der.

Morken & Co. har også planer om å utvide flystripen til 2.300 meter og bygge kontrolltårn. Med 2.300 lang rullebane kan flyplassen ta imot fly med inntil 250 passasjerer.

Daglig leder Odd Austarheim har overfor Agderposten tidligere sagt at charterfly fra Froland til Syden snart blir en realitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den artikkelen er litt misvisende. De har selv uttalt at Gullknapp aldri har vært ment som en konkurrent til Kjevik, heller et supplement.

Ellers må jeg bare si at det er lett å bli stormannsgal når man først er igang "" Like morsomt hver gang når jeg hører at Arendal vil være Sørlandets hovedstad og bla bla bla. Er dere virkelig så grettne overfor Kristiansand eller?

Men synes det er spennende at Gullknapp blir utbygd, skjønner at det er langt å kjøre helt til Kjevik hver gang dere vil reise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...