Gå til innhold

Interessert i skalamodeller av fly?


Robert Vassgård

Anbefalte innlegg

quote:

[/b]

Eller vet du om noen måte og få tak i disse modlene i/fra Norge?
[/b]

For min egen del så var jeg ute på Braathens hovedkontor på Fornebu. Godsnakket med en dame i informasjonsavdelingen der ute, og jammen fikk jeg ikke en modell av en Braathens boeing 737-700. Modellen jeg fikk er ca 50 cm lang, og er av den utgående modellen med blått haleror. Modellen er utrolig flott laget! Den står på et stativ av børstet aluminium og teak og er flott skue.

Firmaet som lager modellene for Braathens er nettopp Pacific Miniatures, og dette virker for meg som et seriøst firma med tanke på netthandel. For øyeblikket så er webshoppen til PacMin nede, men det er nok verdt ventetiden til den kommer opp igjen.

Så Fredrik, ta deg en telefon til Braathens ute på Fornebu, så tror jeg nok du vil få deg en modell du også [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image].

Muligen at jeg var svært heldig som fikk denne, men det er i allefall verdt forsøket!

Robert

[Endret av Robert Vassgård 08-12-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Umulig å få taki modeller i metall i 1:500 og 1:600 er det ikke akkurat da. Jeg har en relativt stor samling og har holdt på i noen år nå.

Det er en rekke steder du kan få bestilt slike. Det er også mulig å få dem impotert spesielt når det gjelder spesielle modeller.

Men, http://www.airplaneshop.com" TARGET=_blank>www.airplaneshop.com er en nettbutikk du an bestille det mesten. http://www.herpa.de" TARGET=_blank>www.herpa.de er en av de største med Herpa Wings, hvor du også finner ny lakkert SAS og mange andre fine ting. Også terminaler og apron utstyr.

Ellers, er det mange andre steder...men de er ikke så eriøse og store som de ovennevnte.

Hvis noen her er veldig interesert, så send meg en mail...har noen til.....

Og hvis noen her er veldig reise lystne da, så kan de jo alltid besøke Brüssel Int. lufthavn hvor det er en stor butikk. Og på JFK i New York er det en stor butikk. Også i NJ i USA er det en gigantbutikk med det du kan tenke deg da det gjelder små fly freaker som oss.

Og Når det gjeldr Braathens modeller, så den gamle du fikk...da var du heldig....de er kostbare nå...

Og de får de nye med den nye lakkeringen utpå nyåret.

 

------------------

Mvh

Rune

[Endret av Rune Trøftmoen 08-12-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg for min del har gitt opp flymodeller-via-netthandel-prosjektet jeg iversatte i høst. Jeg hadde bestilt en JA37 Viggen, en SAS DC-9 og en Qantas 744. Dette bestilte jeg gjennom et firma som heter Hobbylinc.

Når pakken omsider kom, og jeg hadde betalt en voksen sum i toll og avgifter, kommer det en heeelvetes stor pakke hjem til meg.

Når jeg åpner pakken, viser det seg at det finnes slett ingen JA37, heller ingen SAS DC-9, og Qantas-flyet så jeg heller ikke noe til. Det som imidlertid kom for dagen, var et HANGARSKIP i skalaen 1:200, og to fly fra krigen som jeg aldri har hørt om før!! Men på kvitteringen og i tollpapirene stod det fremdeles de modellene jeg hadde bestilt.

hmmm.....underlig.

Hele gildet kostet tilsammen $33.69. Og det var jo egentlig ganske billig, iallfall for HANGASKIPET og de to andre flyene.

Nå føler jeg at jeg har blitt "snytt" litt og dermed fått et litt dårlig inntrykk av denne form for handel.

Jeg gidder ikke engang å sette igang noen prossess for å få igjen pengene, for det har vist seg å være nesten umulig. Iallefall ikke verdt strevet.

Det var dagens reklame for Hobbylinc, som du kan finne på: http://www.hobbylinc.com"'>http://www.hobbylinc.com" TARGET=_blank>http://www.hobbylinc.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan prøve å sende til Britannia. Jeg bestilte en 767-300 modell, men jeg måtte fly med dem. Det er står i sånne inflight blad og det der det går an og bestille hvis man skal ut å fly med dem

Prøv å se på http://www.britanniaairways.se"'>http://www.britanniaairways.se" TARGET=_blank>http://www.britanniaairways.se !!

Kostet 98,- kr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...