Gå til innhold

En Unnskyldning


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg er ikke flink å skrive og stave ordene riktige

Jeg er litt forvirret å skrive ,ny i Flightsim.no!

Jeg er ikke god å skrive navnene riktige.

En unnskyldning fra Anita Hagen!!!

Jeg håper at dere forstår dette

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Anita,

Du behøver på ingen måte å be om unnskyldning fordi du har stavefeil og ikke skriver ordene riktig!!!!!!

Om du er ny på Flightsim.no, betyr ingenting!! Jeg har registrert at det har vært en diskusjon og innrømmer at jeg ikke kjenner detaljene. Uansett, så opprører dette meg kraftig, hvis noen har fornærmet deg p.g.a. stavefeil. Er dette riktig, så blir jeg skikkelig provosert. Det sier i såfall mye om dette forumet, - og det er uverdig, - jeg tror ikke det er ment slik.

Dag gjør en utmerket jobb, men allikevel registrerer jeg at enkelte på dette forumet godt kan moderere seg ganske kraftig!

Alle som har interesse av flyging og flightsimming i serdeleshet, er velkommen som medlem hos TradeWind Caribbean Airlines (TCA), hvor jeg har vært medlem nesten fra starten i 1995. Dette VA er regnet som "The most friendliest Virtual Airlines in the world". Alle er velkommen uansett hudfarge, sprog og stavefeil og det er alltid hjelp å få hvis det er noe du lurer på, - uansett problem!

Besøk vedlagte adresse, meld deg på "mailinglisten" og delta i diskusjonene, - svar og hjelp vil du få, - det garanterer jeg deg.

http://ourworld.compuserve.com/homepages/tradewind/"'>http://ourworld.compuserve.com/homepages/tradewind/" TARGET=_blank>http://ourworld.compuserve.com/homepages/tradewind/ http://members.nbci.com/jmar/TCA/pacific/index.html"'>http://members.nbci.com/jmar/TCA/pacific/index.html" TARGET=_blank>http://members.nbci.com/jmar/TCA/pacific/index.html

MVH

Fred Vonstett

TCA pilot #2098

 

eLerts

It's Easy. It's Fun. Best of All, it's Free! http://click.egroups.com/1/9699/11/_/632557/_/972685532/"'>http://click.egroups.com/1/9699/11/_/632557/_/972685532/" TARGET=_blank>http://click.egroups.com/1/9699/11/_/632557/_/972685532/

---------------------------------------------------------------------_->

This is the TradeWind Caribbean Airlines (TCA) Forum

Post message: flytradewind@egroups.com

Subscribe: flytradewind-subscribe@egroups.com

Unsubscribe: flytradewind-unsubscribe@egroups.com

List owner: flytradewind-owner@egroups.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette skulle du absolutt være spart for. Ingen SKAL trenge å unnskylde sine skrivefeil/problemer - helt uhørt. Har fulgt med litt i den debatten uten å ha giddet å engagere meg så mye. Og at evt. skrivefeil gjør at andre oppfatter tingene anderledes at de er ment, kan til unnskyldes - men at det samtidig påpekes personer som ikke skriver like godt som andre, er så helt bak mål at jeg nesten gremmes. Har allerede sett flere av dere som unnskylder dere når dere sender innlegg, for evt. skrivefeil. Og da har enkelte her allerede skapt et forventningspress ikke alle behersker, med en usikkerhet som resultat. Og det er ingen tjent med. Så glemme alle dem som har kritiser deg/dere, skrivfeil gjør absolutt INGENTING, så lenge vi forstår hva som menes - og vi fremhever den høflige fremtoningen. Så ikke bry deg om akkurat det, du Anita Hagen og dere andre, jeg har forstått absolutt alle ting uten problemer, og skriver selv så mange feil iblant at jeg gidder ikke bry meg. STÅ PÅ!!!

Harald O.

quote:

Originally posted by Anita hagen:

Jeg er ikke flink å skrive og stave ordene riktige

Jeg er litt forvirret å skrive ,ny i Flightsim.no!

Jeg er ikke god å skrive navnene riktige.

En unnskyldning fra Anita Hagen!!!

Jeg håper at dere forstår dette

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...