Gå til innhold

Harald Oanes

Members
  • Innholdsteller

    59
  • Ble med

  • Siste besøk

Harald Oanes's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Snøen laver ned utenfor mitt vindu, sikkert bra for de som ønsker en hvit jul... Jeg drømmer om sol og varme, pakker derfor bilen full av musikk, og kjører ned til Spania 2.juledag - 350 mil alene i en bil. Mine bønner er blitt hørt, og jeg skal jobbe ved vårt (HAGA Buss) kontor i Spania i 3,5 mnd. Bærbar PC og mobiltelefon er ingen god kombinasjon til å surfe med (i økonomisk betydning...), så jeg kommer nok til å savne alle heftige diskusjonene i dette forumet! Ønsker derfor bare å si takk for i år til alle som har bidratt til dette forumet, ha en riktig god jul og de beste ønsker for året som snart ankommer. mvh Harald O.
  2. Jo kjære deg - kapteinen var irritert da han synes det var meget beklagelig at vi ble skadelidende da de service-folkene som blir leiet inn til å bistå handicappede, rett og slett glemte oss ut - og det mine venn - det burde ikke vært slikt. Synes imidlertid det var kjempeflott at kapteinen engasjerte seg slik for å hjelpe oss - han hadde sikkert mer "fornuftige" ting å foreta. Harald O. quote: Opprinnelig postet av William Giffen Saebo: JA dumt at kapteinen blir IRritert. De kunne da hatt lit bedere service. Og Joakim hvorfor synes du at Nordmenn er teite. [image]images/icons/mad.gif" border="0[/image] [image]images/icons/mad.gif" border="0[/image] [image]images/icons/mad.gif" border="0[/image]
  3. Kom fra Helsinki med SAS, skulle rett videre til Stavanger fra Gardermoen. Jeg har alt for lange bein (!!!), og er i tillegg avhengig av krykker. En annen i reisfølget sitter i rullestol, og da må vi alltid sist av, og sitter i flyet og venter på "bærerne". Mens vi ventet, begynte personalet å forberede neste flytur, og da det skulle være fler 1.klasse pax., så ble gardinet flyttet noen sete-rekker bakover. Og da vi satt på første rad bak gardinet, ble vi ufrivillig oppgradert til 1.klasse mens vi ventet på å komme ut av flyet. Så stor forskjell er det altså på 1.klasse hos SAS, og også hos Braathens. Forrige mnd. var vi på vei hjem fra Venezia med KLM, B737 - men her kunne ikke gardinet flyttes. Her var 1.klasse - ja, nettop - første klasse. Det var 5 seter i bredden i stedet for 6, mye bredere seter, bedre ben-plass - og hva som foregikk foran gardinet under flight, vet vi som satt bak ikke. Og da kan en vel neste konkludere med at alt en betaler ekstra for som 1.klasse-pax. hos nevnte selskaper, er at en må "smøre maten" selv på 1.klasse, mens vi bak gardinet får ferdig "smøret mat"... Igjen vil jeg benytte anledning til å berømme servicen til SAS for oss handicappede. Kapteinen (dansk) ble ulidelig irritert over at vi måtte sitte å vente på "bærerne", vi ventet i nesten en halv time (!!!), og flyet vider til Stv. gikk 20 min etter ankomsten vår. Dette flyet ble holdt igjen, og kapteinen var selv med og bar min kamerat i rullestolen, og han sprang selv hele den lange veien, skyvende på rullestolen, helt til gaten hvor vårt neste fly sto å ventet på oss. Selv fikk jeg haik med en el.bil, og vi begge fikk være med til Stv. uten ytterligere venting - får bare ikke håpe forsinkelsen resulterte i irriterte passasjerer. Kapteinen var forbannet, ja skikkelig forbannet - og lovet oss at selv om våre bein ikke er like raske som andres, så skulle ikke vi bruke lenger tid av den grunn, så jeg fikk faktisk litt dårlig samvittighet for "bærerne" som jeg visste ville få en kraftig overhaling for å ha "glemt" oss. God bedring, sier når jeg... Harald O.
  4. Jeg vet ikke hvor nøyaktig jeg husker, men lenge før fusjons-planene mellom SAS og Braathens ble offentliggjort, på den tiden da selskapet virkelig begynte å havne på "kjøret" - så spekulertes det i hva som i verste fall kunne skje med Braathens. Og da ble det av en sentral politiker uttalt at et selskap av Braathens betydning, nok aldri ville bli "tillatt" å opphøre/konkurs. M.a.o. sa han at staten nok på en eller annen måte ville måtte komme inn og hindre en slik "gravferd". Husker jeg feil, eller har jeg rett og slett drømt? Er det andre som erindrer dette? mvh Harald O.
  5. quote: Opprinnelig postet av Truls Meek: Hei. Kav være med å dele din sympati for enkelte ansatte. Men ledelsen i SAS har jeg ingen som helst sympati for. Fin den varianten pressetalskvinnen til SAS kom med i går, at mye av den negative mediaomtalen rundt SAS i sommer skyldes "agurktid" i pressen. Lurer på om de som er redd for å fly kjøper den, og blir tryggere av den uttalelsen.. Men dette er ingen måte kritikk av SAS, får bare håpe at SAS får tingene til å gå normalt igjen. Mvh Truls Er helt enig med deg ang. ledelsen, glemte bare å nevne det. Ledelsen er enormt godt betalt for det de gjør, og gjør de det ikke godt nok - hva skjer. Jo - de får millioner i "fallskjermer" når de sparkes for ikke å ha gjort jobben sin/gjort en dårlig jobb!!! Og siste tiders hendelser, ikke bare nesten-ulykkene, viser vel den arrogansen enkelte i ledelsen besitter. MEN - min sympati for "gutta/jentene-på-gulvet"... er like stor for det, dem har ikke bedt om å havne i problemer, og like lite er det så mye de kan rette opp i hva en dårlig ledelse har forårsaket. mvh Harald O.
  6. Skal ikke bringe nok et SAS-"uhell" opp i forumet, ønsker imidlertid å bringe min sympati for deres ansatte ut på nettet. Det er jo langt, langt flere ansatt i SAS enn dem som jobber direkte med flyene, og det må være utrolig slitsomt for dem hver dag å åpne tabloid-pressen for å se siste døgns hendelser. Ansatte flest, er nok glade i sin arbeidsplass, og det er alltid trist at ens arb.plass havner i et negativt lys - og vi mennesker er jo alltid utrolig flinke til å generalisere hendelser. Derfor har jeg all verdens sympati for dem som bærer SAS-logo`en, enten det er på uniformer eller kjeledresser - og håper at selskapet snart er ute av sin "vonde" periode. Selv har jeg utelukkende GOD erfaring med SAS, og da spesielt ang. den utrolig gode servicen vi alltid utøves som handicappede (og nettopp derfor føles det trist å bivåne all den sure kritikken som kommer opp i media). Liknende situasjon var det jo også desverre for NSB en stund, hvor svært, svært mange gruet seg til å gå på jobb - hvor de dag etter dag fikk bemerkninger om alt det negative rundt sin arb.plass, selv om de overhodet ikke hadde gjort en dårlig jobb selv. Så til alle ansatte i SAS - stå på, selskapet har jo absolutt markert seg som et flott og positivt selskap gjennom mange år, og nye fine år kommer sikkert. mvh Harald O.
  7. Hei Anders Takk for at du gir oss denne muligheten, får bare ha video- og fotografi-apparatet klart. Det blir vel ellers dårlig med A340 besøk på Sola mvh Harald O.
  8. Har ventet i over ett år - og nå er tiden snart inne. "Øy-hopping" i Middelhavet med en 70.000 tonner... Vel - 2 ukers cruise med "Splendour of the Seas" er vel mer korrekt. Flere greske øyer, pluss Tyrkia og Croatia. Skal fly Braathens til Amsterdam og KLM City-hooper til Venezia med en Fokker F70 - er det noen som har fløyet med denne type maskin? Forsatt god ferie Harald O.
  9. Sansynligvis MITT siste innlegg, ikke det at jeg tror noen bryr seg om det, eller kommer til å savne meg. MEN - dere som "vedlikeholder" disse offentlige kranglene og skittkastingene, dere misbruker fullstendig innehaver av dette forumet - og dere burde skjemmes i store baner. Samme hvilket standpunkt dere måtte ha - det gir dere ingen rett til å bruke dette forumet på den måten dere gjør. DETTE ER ET FLYRELATERT FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg er 39 år - er jeg for gammel for flightsim, hvis det nå er dette det er??? Jeg har talt over 100 innlegg, hvorav ikke et eneste ord relatert til emnet fantes!!! Skittkasting i øst og vest, dere er like gode (eller dårlige) på begge sider av krigen. Og jeg er MEGET SKUFFET over en del av "veteranene" i dette miljøet som ikke oppfører seg hakket bedre enn den de er uenig med. SKJERP DERE - før leste jeg deres innlegg med største respekt og nysjerrighet, mest av alt for å lære ting, samt å dele våres interesser - ER DET NOEN AV DERE I DET HELE TATT SOM ER SÅ YDMYKE Å AVSLUTTE DETTE VÅSET? Og komme i gang med det dere kan best - å bidra med at dette blir faglig et flott forum. Slik det er nå, så burde dere bli voksne i en fart, og kuttet ut alt annet som ikke har med her. Jeg ser også desverre at en del "nye" (hvis det ikke er "veteraner" i andre bokstaver/ord...)dras med i diskusjoner hvor det ikke er annet enn "å-helle-bensin-på-bålet"! Ha respekt for forumet - og ikke la dere lokke med på denne skittkastingen!!! For meg er det et av hverdagens høydepunkter å klikke seg gjennom forumet for å se etter interessante ting - nå gidder jeg ikke lenger... Jeg blir bare irritert over det, og jeg har så mye annet å bruke tiden på. SKAM DERE. PS. Jeg velger ikke å bruke navn her, da jeg ikke ønsker å bli uvenner med et enest menneske her - og jeg velger fremdeles å holde meg nøytral, da ingen på dette forumet har gjort meg noe vondt eller ubehag. Kom svært gjerne med sysnpunkter, men please - ikke start noen ny skittkastings-diskusjon! DAG - PLEASE COME HOME signing out - Harald O.
  10. Se det ja - diskusjonen etter SAS flyet med ødelagt reversering var virkelig bra. Slik skal et diskusjons-forum fremstå. Tempo, temperament, informativ og saklighet - uten "skittkasting", i alle fall ikke mer enn at en må tåle det. Flere slike diskusjoner takk!
  11. quote: Opprinnelig postet av Erik H. Bakke: Eller, du kan sammenligne lengdene på http://home.world-online.no/~erikhb/fb_gjenkjenn.html "'>http://home.world-online.no/~erikhb/fb_gjenkjenn.html" TARGET=_blank>http://home.world-online.no/~erikhb/fb_gjenkjenn.html Takk for svar - fant sammenlikningstabell her. Faktisk 15 m lenger enn -200 varianten, det er langt (75m)
  12. Er det noen som vet hvor mye lenger en A340-600 blir i forhold til A340-300, B747-400 og B777-300? Og når blir den å finne i kommersielt bruk? På forhånd takk for svar mvh Harald O
  13. Takk for deres synspunkter - hvilket viser jo at det tross alt er en "oppegående" gjeng som kikker innom her. Det er ofte vanskelig å ta selvkritikk - men selvkritikk vitner også om ydmykhet og respekt, og det synes jeg er storartet. Dette forumet måtte vært utrolig kjedelig hvis alle var enige i alt og alle, så jeg ønsket bare å gi litt "støtte" til dem som har vært litt "uheldige" med tilbakemeldinger på sine innlegg. Det må av og til uenighet til å skape en debatt, og at en reagerer - både negativt og positivt - viser at en er engasjert, og det er vel flott, eller hva? Og så lenge Dag gjør den gode jobben han gjør, etter beste evne å holde oss andre "i ørene" - så kan vi forhåpentligvis engasjere oss inn i fremtiden også. Jeg er også fullstendig enig at folk må tåle å bli irettesatt, uten å surmule for det i all fremtid. Det har vært mange "sterke" diskusjoner i dette forumet, og det er ofte de samme navnene som går igjen og igjen - og dette vitner jo om at folk tåler å bli irettesatt, og det er flott. En liten "tommelfinger-regel" jeg selv hadde da jeg drev et firma med noen få ansatte, var - ;hvis det er behov for å kritisere & irettesette mennesker (og da spesielt ansatte) - så skal dette gjøres med 25%, de resterende 75% skal brukes til å "bygge opp" vedkommende igjen, bl.a. med veiledning o.s.v. - og da tåler vedkommende bedre å bli kritisert. For å bli kritisert, nei det liker vel ingen av oss. Selvfølgelig meget viktig som Dag skriver, å være litt ekstra tålmodige med nye medlemmer, så kan de heller bli erfarne nok til å bidra med engasjert innlegg etter som tiden går. Må bare avslutte med å si at når det gjelder hva jeg selv har hatt "på hjertet" med mine innlegg, kun har mottatt oppbyggende og konstruktive svar - så takk til alle for det. Nei, nå skal jeg inn på FS, klikke "season" over på sommer, ta vekk all vind, skyer og regn - og gå ut i Stavanger-sommerene for å se om det også hjelper i virkeligheten beste hilsen Harald O.
  14. quote: Opprinnelig postet av Christian Langvatn: Historien vil gjenta seg med jevne mellomrom, og det skjer alltid i følgende rekkefølge: 1 - Det blir postet et innlegg 2 - Noen reagerer fordi innlegget faktisk var "feil", eller fordi den som reagerer ikke har skjønt poenget og klager unødvendig 3 - Det blir krangling 4 - Det roer seg etter en stund 5 - Noen stiller spørsmål om hvorfor det blir krangling En uendelig sirkel [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image] Man kommer langt ved å ha i bakhodet at dette er det skrevne ord og at det ikke nødvendigvis gjenspeiler det som avsender egentlig mente. Er selvfølgelig helt enig - synes bare det er trist hvis - for det er nok noen som er mer nærtagende og sårbare enn andre - hvis enkelte har "tabbet" seg ut, så tør dem kanskje ikke å komme med nye innlegg i frykt for nye "tabber"... beste hilsen Harald O.
  15. Kanskje et sytet innlegg, hva vet jeg? Men jeg synes nå det er trist at det finnes så mange "krasse" svar på innleggene i dette forumet. Jeg er enig at en del som "postes" i dette forumet ikke hører hjemme her, at folk er sterkt uenige, at vi alle har forskjellige meninger, osv. Men jeg synes bare ikke det trengs å bruke slike sterke mishagsytinger som desverre ofte kommer som reaksjon. Da ender vi jo bare opp med å bli nervøse for å komme med nye emner. Jeg har for all del ikke noe dårlig erfaring selv, men jeg synes faktisk synd på en del av "innlegger`ne" som ikke har tenkt seg om før de postet sine innlegg. Vi mennesker er så forskjellige - og hvis vi bare respekterer dette, begge veier - så kan vi nok "leve med" andres innlegg - selv om det provoserer oss. Husk det - at et forum fungerer bare perfekt hvis får fungere som et åpent forum, selvsagt etter moderators retningslinjer. Nok alvor - ha en fin helg, og drøm om fint juni-vær beste hilsen Harald O.
×
×
  • Opprett ny...