Gå til innhold

FLY!


Jan-R. Storelvmo

Anbefalte innlegg

Nei, kan også skrive under på at grafikken ikke er imponerende. Det er noen få områder med satelittscenery, men ellers er det en ganske kjedelig verden man flyr rundt i. Det har riktignok kommet en del freeware scenery'er, men disse dekker små områder. Og hvis du liker airliners, må du basere deg på å betale for disse i Fly! da det ikke finnes så mange freeware airliners som til FS, men kanskje mest fordi paneler til flyene er en mangelvare.

Men hvis du er ut etter realisme, er dette en sim for deg! Her utklaserer Fly! FS2000 PRO. Du kan bruke absolutt alle brytere og funksjoner,og Fly! har ATC. Den er riktignok ikke no spes å skryte av, men den er bedre enn den i FS98. Men denne egner seg bare for de som ikke flyr online, for den er som sagt ikke mye å skryte av...

Dette var en kort oversikt over hva du kan vente deg i Fly! Min konklusjon er: hvis du er ute etter realisme, kjøp Fly! Hvis eyecandy (bra scenery'er og airliners) kommer først, velg FS2000.

------------------

Gisle

LN-GAA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...