Gå til innhold

VATSIM Pressemelding - SquawkBox3


Hans Utne

Anbefalte innlegg

Beklager forsinkelsen, men forumet har vært ute hos meg.

 

SquawkBox, som startet galskapen rundt online flyging, er tilbake! Den meget etterlengtede SquawkBox versjon 3 er nå ferdig og klar til bruk på VATSIM.net.

 

Joel DeYoung og hans team har utviklet den nye pilotklienten helt fra bunnen av, og etter nesten to og et halvt års utviklingsarbeid er den nå enklere og mer intuitiv enn noen gang.

 

SquawkBox 3 er fullstendig integrert i Microsoft Flight Simulator. Ingen tilleggs-programvare er nødvendig for å få deg opp og kjøre på VATSIM nettverket.

 

Uovertruffen stabilitet og brukervennlighet gjør SquawkBox tilgjengelig for et bredere publikum av virtuelle piloter. Brukergrensesnittet er enkelt og greitt, men laget for å ligge i bakgrunnen inntil du trenger det.

 

Multiplayer delen inneholder over 1300 fly, som alle vises med fullstendig myke bevegelser. Dette øker realismen for din online flyging betraktelig, og det er derfor nå også mulig å foreta f.eks formasjonsflyging.

”Voice” funksjonalitet er inkludert i SquawkBox 3, og dette samkjører uten det minste problem med din Flight Simulator radio.

 

SquawkBox 3 inneholder en omfattende plug-in arkitektur som gir mulighet for flere flytyper, vær funksjoner, og tett integrering mellom transponder/radio delen i SquawkBox 3, samt 3.parts flypanel og instrumenter.

 

Du trenger en VATSIM konto for å benytte SquawkBox 3, og hvis du ikke allerede har en, vennligst besøk http://vatsim.net for å registrere deg for en konto, og laste ned SquawkBox. Innen få minutter vil du erfare en helt ny dimensjon innen online-flyging.

 

 

Mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...