Gå til innhold

Canary Islands Group Flight


Johnny Nyhammer

Anbefalte innlegg

Søndag 10/9 ble det i regi av VACC Norway arrangert Group Flight fra Gardermoen til Gando-flyplassen på Las Palmas (Gran Canaria)

Det var desverre dårlig oppslutning. Vi var 4 fly i utgangspunktet, men etter passering Kristiansand var det bare Frode Meland Strand og undertegnede tilbake. Vi tok av fra Gardermoen ca. kl.18.15 og landet på Gando ca. kl.22.50 Vi hadde medvind på nesten hele turen og pga. av det, holdt vi god fart og sparte mye drivstoff.

Vi fløy fra Gardermoen via Skien og Kristiansand direkte til London. Videre over den Engelske kanal og Normandie, så over Biscaya bukten og krysset over Spania for så å gå ut i Atlanteren videre mot Canarieøyene. Over deler av Atlanteren kjørte vi i 4 x sim. Vi forholdt oss til 4 forskjellige ATC på turen.

Jeg synes at dette var en veldig artig og lærerik tur. Og vil anbefale mange flere å være med på søndag den 17/9. Da flyr vi nemlig tilbake til Gardermoen. Starter fra Gando-flyplassen kl.18.00.

VEL MØTT!

Mvh.

Johnny Nyhammer

[Endret av Johnny Nyhammer 11-09-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...