Gå til innhold

Ground Effect


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg synes absolutt av MSFS burde vektlegge programmeringen av flymodelleringen i deres neste utgivelse. Foreløpig fungerer FM'en (FlightModel) godt for rolig flygning, avgang og landing, men det er som sagt, når ting begynner å bli turbulent at FS sliter noe vanvittig. Det er jo helt umulig å fly akro med Extra-300. Loop og roll, joda, men inverted spin, eller bare stall-turn kan man se langt etter. Men jeg lasta ned en svært flott maskin her om dagen (Bellanca akro), som hadde mer tildredsstillende egenskaper rundt de turbulente forholdene, som fort trakk et lite smil mellom ørene. Så det er mulig.

 

Rart at ingen har nevnt IL-2 serien her. Dette er jo spillet med glimrende FM ! Flikk og spin er realistiske og helt forskjellige fra fly til fly, og flyene vil aldri finne på noe utenom sin egen manøvreringkonvulutt (som Extra'en i FS gjerne gjør der den spinner rundt sin egen akse ørten-ganger i sekundet mens den gjør tønneroller og forflytter seg OPPOVER i atmosfæren) Men et slikt fenomen kan man jo ikke ha i en combat-sim; det ville jo vært litt av en unna-manøver!! ""

 

Er ikke sikker på Ground Effect modelleringen i IL-2, men har ikke lagt merke til noe, så jeg tviler på at den er der.

 

Mvh

Stian

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...