Gå til innhold

Angående PF's nye DC-9! (skrevet av PF medlem)


Baard Østergaard

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg leste meg gjennom hele threaden angående Project Freeware's nye DC-9-30.

Før jeg sier noe annet vil jeg bare nevne at det er uploaded endel skandinaviske DC-10'r jeg har malt:

Premiair DC-10-10 nye farger http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_2000.gif"'>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_2000.gif" TARGET=_blank>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_2000.gif

Premiair DC-10-10 gamle farger http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_1996.gif"'>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_1996.gif" TARGET=_blank>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-10/version_1.0/Premiair_DC-10-10_1996.gif

SAS DC-10-30 http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1987.gif"'>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1987.gif" TARGET=_blank>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1987.gif

SAS DC-10-30 gamle farger http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1976.gif"'>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1976.gif" TARGET=_blank>http://avsim.com/projectfreeware/aircraft/dc-10-30/version_1.0/Scandinavian_DC-10-30_1976.gif

Jeg vil bare 'klargjøre' noen saker;

Håkon sa denne DC-9'n egentlig er laget for FS98 in the first place, men det er den ikke. Den er faktisk laget for FS2K og beregnet for FS2K. Og jeg vet at Håkons har klaget over at den ikke har FS2K style strobes etc., men den har ikke det fordi den er laget med AF99 only. PF designere er nå i full gang med FSDS, og skal bruke det fra nå av...

FDE: Christine er nå i full gang med å lære seg FS2K's AVANSERTE FDE oppbygning. Jeg ser at det er mange her som klager og klager over at det ikke er FS2000 basert FDE på vår DC-9. Disse personene har vel ikke prøvd å lage en FS2000 FDE fra scratch selv før? Det er greit å klage, og jeg kan FORSÅVIDT skjønne det, men hun har virkelig prøvd å få FDE'n til å fly best som mulig i FS2K. De som sier det er en FS98 FDE tar delevis feil! Denne FDE'n er ikke fløyet i FS98 engang! Alt er testet i FS2000, men selve oppbygningen og strukturen av FDE'n er noe FS98. Så uttaleser som; "...skal det ta så lang tid før Christine får ut fingern og lærer å lage fs2k fde?..." og "...Pent fly visuelt, men går rett i søppelbøtta for mitt vedkommende pga. den fs98 FDE'n..." er vel litt sårende syns jeg.

Vi har virkelig stått på og jobbet mye med denne DC-9'n for å glede alle flightsimmere der ute... FDE'n er den som er jobbet mest med. Jeg som eneste Skandinaver i Project Freeware tenkte bare på dere da jeg malte den SAS Cargo DC-9-33AF og jeg gledet med VIRKELIG til den kom ut slik at mine norkse FS-venner kunne få fly den [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Når vi gjør dette gratis og med så god kvalitet og virkelig står på for å få den ut på/før deadline'n er det rett og slett sårende med sånne stygge stikk-komentarer som en viss person her kommer med [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image]

Jeg får vel unnskylde på vegne av PF fordi FDE'n ikke var god nok for dere og ikke helt FS2000 aktig. Jeg vil bare enda engang påpeke at denne FDE ble tested MANGE ganger i FS2000... med mange modifikasjoner og korreksjoner på veien!

EN god nyhet ihvertfall er at Christine er i full gang med FS2000 FDE til den nye 737 serien som kommer en eller annen gang snart! Og for de som likte DC-9'n kommer det en SAS Cargo i GAMLE farger snart.

NEI, SAS har ALDRI hatt DC-9-30 i passasjerversjon [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

An annen god nyhet hvis du vil, er at jeg legger vekt på Skandinaviske flyselskaper når jeg painter så hold et utkikk for endel av dine favoritt scheme'r [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

PS: Flyr til Bergen i morgen og kan derfor ikke svare på eventuelle spørsmål eller kommentarer om en uke. Send meg gjerne en E-mail hvis det er noe du lurer på; ioesterg@c2i.net

Mvh

Baard\\PF

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Baard.

Først vil jeg si at du på vegne av gruppen din overhodet ikke skal beklage noe som helst. PF har i flere år vært sjefene innenfor flydesign, og det som dere bidrar med har virkelig bidratt til å utvikle denne hobbyen til det den er i dag. Vi ser også at det dukker opp flere og flere høykvalitesgrupper innenfor FS-design, og mange av disse er faktisk startet opp av "PF-hangarounds" noe som også er en fin sideeffekt av PF's arbeid.

Takker også for ditt exellente bidrag i så måte, det er godt å vite at vi har en skandinavisk representant som er pådriver for skandinaviske schemes.

Den Dc9 diskusjonen vi hadde tidligere kom nok litt skjevt ut, ja, og det er det vi som skal beklage.

Samtidig synes jeg at det ikke er farlig å diskutere forskjellige addons, både plusser og minuser så lenge det hele er konstruktivt fundamentert.

Etter å ha lest dine to innlegg vil jeg tro at de fleste av oss har fått svar på det meste rundt dette med FDE'ene, og det både oppklarte en hel del og gjorde at ihvertfall undertegnede gleder seg til fortsettelsen av det dere holder på med.

Takk for konstruktiv tilbakemelding og "keep up the good work"!

Mvh

Olav [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Olav, du sier det så riktig!

Helt fra jeg forstod hva FS gikk ut på, har jeg hatt stor respekt for hva PF står for, og de fly og air-filer som er blitt laget for oss.

I overgangsfasen mellom FS98 og FS2000 er det ikke alltid så enkelt å skille mellom hva som er er laget for hva. Det er også tydelig at utviklerne av gode addons sliter med å forså hva MS egentlig har programmert i styrefilene til flyene for FS2000. Dette ser ut til å være det heteste temaet nå. Og jeg er enig - dette er der FS2000 sliter mest.

PF, du Olav, Eric Ernst og mange andre kommer nok opp med nye vakre løsninger for FS2K som løfter grunnpakken opp mot de høyder som mange av oss ønsker.

Men - konstruktiv kritikk må tåles. Mange av tilleggsprogrammene - både paneler og airfiler hittil i FS2000 - ville fått lav score i FS98-miljøet.

Hilsen Roald

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Bård,

Du skal vite at arbeidet du gjør i PFW er høyt respektert, - i allefall fra min side og mine kjære kollegar i TCA (Tradewind Caribbean Airlines).

Dette forumet sine medlemmer mangler disiplin og normal høflighet, - ikke alle så det er sagt.

Er vant til fra slike forumer at en får svar på tiltale og blir behandlet med respekt, - dette føler jeg ikke er tilfelle her. Dette forumet virker utrolig arrogant på meg.

Stå på Bård, " ditt arbeid i Project Freeware er kjærkomment" og høyt skattet.

"Keep on the good work, Baard" ;-))

MVH

F.V.

------------------

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Originally posted by Baard Østergaard:

FDE: Christine er nå i full gang med å lære seg FS2K's AVANSERTE FDE oppbygning. Jeg ser at det er mange her som klager og klager over at det ikke er FS2000 basert FDE på vår DC-9. Disse personene har vel ikke prøvd å lage en FS2000 FDE fra scratch selv før? Det er greit å klage, og jeg kan FORSÅVIDT skjønne det, men hun har virkelig prøvd å få FDE'n til å fly best som mulig i FS2K. De som sier det er en FS98 FDE tar delevis feil! Denne FDE'n er ikke fløyet i FS98 engang! Alt er testet i FS2000, men selve oppbygningen og strukturen av FDE'n er noe FS98. Så uttaleser som; "...skal det ta så lang tid før Christine får ut fingern og lærer å lage fs2k fde?..." og "...Pent fly visuelt, men går rett i søppelbøtta for mitt vedkommende pga. den fs98 FDE'n..." er vel litt sårende syns jeg.


Hei Baard.

Dette er vel den "visse personen" du sikter til som snakker nå:

Joda jeg veit at dere (PF) jobber hardt, og jeg veit dere (PF) gjør deres beste. Men det jeg reagerer på er deres mangel på å ta kritikk som kanskje vil gjøre flyene deres ennå bedre og virkelig sette benchmark for fs2000 fly. Hadde jeg posta mine synspunkter på PF forumet hadde det sikkert blitt stengt noen dager, som jeg har skjønt er vanlig praksis når noen kommer med innspill PF ikke liker å høre. Joda Christine er nok i gang med å lære seg å lage fs2000 FDE og det lover bra for framtiden.

Men det gjør ikke noe med det faktum at den FDE som er i DC-9'erne er en FS98 FDE. Det eneste som gjør det flyet ubrukbart i fs98 er at det er malt med BMP texturer. Jeg ville aldri kalt et slikt fly for FS2000 - men istedet valgt FS2000 kompatibel som beskrivelse. Husk det er forskjell på ekte appelsin brus og brus med appelsin smak [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jeg er faktisk en stor fan av PF fra de tidligere fs versjonenes dager og da var PF de beste. Jeg garanterer også at når de kommer med ekte FS2000 FDe'r på flyene sine så vil de da også ta tronen som konger av Fs2000 freeware fly. De må bare jobbe raskere for det er ikke så vanvittig lenge til det kommer neste ver. av FS.

Sitter her med fullstendige beskrivelser av air fila til Fs2000 fått rett fra MS. Når de dokumentene er verifisert og testa ut vil nok MS slippe dette ut til "almuen" som en SDK, og Fs2000 FDE mekking vil bli en lek [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jan Roar Rød

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...