Gå til innhold

Flygeleder - Headset


Vegar Mikalsen

Anbefalte innlegg

Siden det enda ikke foreligger noe krav til bruk av headsett for flygeledere i Norge, som det f.eks. gjør ved flere av de største kontrollsentralene i europa, er det vel fritt frem for hva en synest er mest praktisk. Håndholdt mic. gir gjerne en større bevegelsesfrihet rundt arbeidsposisjonen, men for en approach-flygeleder som jobber med mye trafikk, vil det kanskje være best at en til enhver tid har begge hendene ledig til andre og mer fornuftige arbeidsoppgaver enn å sitte å holde i en mikrofon. Samtidig er dette bedre for arbeidsmiljøet siden redusert støy er mer behagelig for team'et med kollegaer som ikke sitter mer enn en drøy meter unna med sin egen trafikk.

 

Til PC-bruk og voice-com. only, bosset jeg nettopp et Trust Silverline Bass headsett til fordel for et mye billigere Philips headsett fra expert, hvor mikrofonen ga et mye bedre inntrykk av hvor jeg var her på denne kloden.

 

-Gert

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...