Gå til innhold

Crash


Folmer Rasmussen

Anbefalte innlegg

Tragisk ulykke!

Du husker kanskje den episoden da to teknikere på Arlanda skulle ut og prøve Saab'en? Det braste rett i veggen og ødela hele flyet.

Nå er jo selvsagt ikke grunnen til den siste flysturten klarlagt ennå, så det gjenstår jo å se!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, her skal det forsvares [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Btw: har teknikkere lov til og kjøre med flyene på bakken ? Trodde ikke dem hadde lov til sånt jeg, kun styre flyet om dem brukte traktor til og dra det, skal flyet flyttes ved hjelp for egen maskin (ehhh maskiner [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]) så trodde jeg dem måtte få tak i en pilot ?

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heheh skulle jo nesten tro det var hobby og både krasje i fra lufte og på bakken jo?

For det er jo det ene og det andre som krasjer rundt om kring.

Og dette har ikke noe med fly men nå har de jo to hurtigbåter som har krasja og en ferge som har nylig krasja og ikke minst et fly som krasja på bakken ???? hmmm ossen går det and heheh

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem

http://home.sol.no/~thtessem

Beklager evt. Skrive feil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oki, men hvordan i jøss kan noen da klare og taxe et fly flere meter inn igjennom en vegg ??? Nå var nok veggen bare et "blikkskall" men likevell, skjønner ikke helt hvordan dem klarte det, må jo ha hatt en veldig fart da og ville prøve og fly noen meter over bakken men feilregnet v1 noe grusomt :-D

Er ikke helt sikker på om engang jeg hadde klart det, og vet at naboen min heller ikke hadde klart det (enda han er hard med biler og snøskuter, pleier ta og smelle 3-4 stk av hver hvert år [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]).

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tarjei!

Flyteknikere kan flytte flyene selv (taxe for "egen maskin"), uten å få tak i en pilot. Det vet jeg i alle fall at de gjør på Flesland, hvis de skal ha et fly fra gate til hangar. Det varierer litt hva de gjør, men ofte taxer de flyet selv - ellers bruker de oftest traktor hvis flyet skal flyttes fra en gate til en annen.

Jeg skal ikke si for sikkert hva slags utsjekk/sertifikat de må ha, men jeg vet at de ikke trenger CPL osv. De trenger altså ikke ha lov til å FLY flyet.

 

------------------

mvh

Tommy Martinsen

tommy@oslo.online.no

[Edited by Tommy Martinsen 11-01-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Taxe - eksamen er ikke noe problem. Behøver ikke å taxe fort! Problemet er at man må gjøre alt selv. Copiloten (instruktør) hjelper ikke mye til når man skal vise hva man kan.

Da er verre i simulator med eksamen i flysystemer. 2 timer med stress. Brann i motor 1 og mens du slokker denne så skjer det garantert noe med den andre motoren.

Det er noen som stryker her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos Widerøe på Torp, så hender det at teknikere kjører en tur med Dash'ene for å teste motorene.

Men de kjører aldri flyene fra gatene til hangaren, da det tar lenger tid enn å taue fordi flyet må pushes ut fra stand.

------------------

Kenneth Sørensen

Stuer/ De-Icer ved WF Torp, og FS frelst modellflyger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...