Gå til innhold

FMS?


Oystein Blom

Anbefalte innlegg

Lurer litt på om det er sånn at jeg må plotte inn VOR frekvenser dersom jeg skal navigere med fly uten GPS (som de fleste fly i fs98 ikke har)! Tips hadde vært fint. Og jeg lurer på om det eneste Air Trafic Control systemet er når du går inn på "aircraft settings" og klikker på "request to to\\land"?? Det er jo så proft med speech og det hele når en tar en "flight"!

Beklager uvitenheten min, man lærer så lenge man lever...

Håper på mange tips!!

MVH Ø. Blom!

------------------

Øystein Blom

6954 KAUPANGER

NORWAY

[Edited by Oystein Blom 06-12-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

(funker ikke helt perfekt i fs2000 enda da, vinddata hentes ikke ut fra fs2000, men dette er også eneste problemet, funker 100% ellers).

Nesten sant [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] .. en ting til som heller ikke virker. Det er hvis du linker EFIS98 med seriellkabel mellom to PC'er, autopiloten er ikke helt god da.

------------------

mvh

Tom Stian Bjerk

http://home.telia.no/flightsim/index2.htm"'>http://home.telia.no/flightsim/index2.htm" TARGET=_blank>http://home.telia.no/flightsim/index2.htm

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, ja du må jo taste inn vor frekvenser dersom du skal navigere uten GPS/FMS i fs. Men til både fs98 og fs2000 finnes tilleggssystemer som simulerer FMS utrolig bra, personlig bruker jeg EFIS98 som funker mega bra (funker ikke helt perfekt i fs2000 enda da, vinddata hentes ikke ut fra fs2000, men dette er også eneste problemet, funker 100% ellers).

Et bilde av systemet i cockpit kan du finne på min hjemmeside:

http://home.sol.no/~tlundar"'>http://home.sol.no/~tlundar" TARGET=_blank>http://home.sol.no/~tlundar

og under "flysimulator" og det nederste valget på den siden igjen (bilder tatt av a320 på approach til værnes, bilder ifra cockpit og utenfor flyet).

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

EFIS98 produseres av Papa Tango (forøvrig de samme som startet trøbbelet for flightsimmiljøet ved å "kjøpe opp" rettighetene til flightsim-fly av bl.a. American Airlines. Personlig kjøpte jeg EFIS 98 lenge før denne saken. Hadde nok tenkt meg veldig nøye om før jeg kjøpte det i dag.

 

-Frode

LN-FMS (!)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...