Gå til innhold

Flightsim.com


Gjest

Anbefalte innlegg

Eller du kan gjøre som meg: Bli banned. Du trenger ikke ha noe i toppen for å bli det her. Jeg hadde ikke stort å fare med i starten, og har mye mindre nå. Banned. Banned av denne grunn: Jeg sa GET LOST til en inkompetent ATC controller i USA.(Antagelivis en kvise 17 år gammel skittsøppelsekk uten nærmere forklaring)

Uansett: Internett og SB(Det vat text her) har stoppet oppgraderinger på PC her. Takk for maten!

Ola

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Till Ola:

Du har väl inte blivit bannlyst från flightsim.com!? Går det? Att självgoda skribenter på deras FS98-forum har hotat mig, killed me och bett mig fara åt h..... för att jag bett dem diskutera FS98 i stället för allt annat, är en sak, men att bli bannlyst från sidan, nej det har jag inte lyckats med. I stället bad Nels Anderson forumdeltagarna att hålla sig till ämnet i stället för att diskutera politik, presidenten, .......

En och annan inom SB tar det kanske för allvarligt. Det vi håller på med är väl ändå en hobby, det kan ingen förneka. Flyg i Skandinavien, här kanske vi har en annan syn på det hela!

Puh, nu trycker snart forummoderatorn på deleteknappen. Det här är inte riktigt flightsimdiskusjon...förlåt.

Åke

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg mente var at Ola Haaland kaskje burde skifte forum til noe sånt som no.alt.frustrasjoner eller et lignende syteforum.

Jeg,og mange med meg begynner å bli lei av sytinga over at han er kasta ut av SATCO,og at han skal nevne dette i postinger her på dette forumet hele tiden.....

Når det gjelder Flightsim.com så trenger man ikke passord og brukenavn hvis man ikke skal laste ned noe.Det er bare å registrere seg og få et brukernavn og passord.Jeg har ikke hatt noen problemer med å bruke fsim.com.

LN-JOS

------------------

http://home.telia.no/josve"'>http://home.telia.no/josve" TARGET=_blank>http://home.telia.no/josve

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snorre: Virker som om du har et eller annet barnevaktprogram instllert på maskinen som ikke lar deg gå inn på denne siden. For å kunne gå inn på forbudte sider må man i slike programmer ofte oppgi et supervisor passord. Dersom det ikke er din maskin du gjør dette på, kontakt eieren av den (dine foreldre?).

------------------

Tore Sætre

Oslo, Norway

E-mail: tore.satre@iname.com

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...