Gå til innhold

Metarfilene..??


Baard Salvesen

Anbefalte innlegg

Hei!

Det står at de metarfilene man kan laste ned på siden her oppdateres hver time. Det fant jeg jo ut at de ikke gjorde. Den som er der nå idag er for 28/11-99...og det er litt for gamelt når det står oppdatering hver time... Så hvor kan jeg finne metarfiler som virkeligt oppdateres hver time?

MVH

Baard

------------------

MVH

Baard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

'Verdensfilen' oppdateres ikke nå, og dette kommer av at jeg hentet dette fra SATNET's vær. Her ble en av serverne stengt for et par dager siden, og dette fører til at den filen ikke oppdateres nå. Jeg skal forsøke å finne en eller annen løsning på det så snart som mulig.

De nordiske filene ligger ofte etter om dagen, og dette skyldes at ftp-serveren hos weather.noaa.gov er kraftig overbelastet. Dette fører til at scriptet mange ganger ikke får koblet seg opp, og noen ganger oppstår time-out før filene er lastet ned. Det er ikke så mye å gjøre med dette før noen klarer å speile den serveren en annen plass for å spre trafikken.

------------------

Dag Johansen

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for URL'n Josve! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Det er ikke rart du ikke fikk oppdatert metarfilene når ingen av de "vær sidene" fungerer Dag...det visste jeg ikke at var tilfellet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Det forklarte jo det hele...sorry [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

 

------------------

MVH

Baard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...