Gå til innhold

Dag Henrik Matheson

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Dag Henrik Matheson's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ang Singapore Airlines. Å dømme et selskap ut i fra en enkelt episode synes jeg er feil. Skyld i ulykken i Taipei var nok snarere slett flyplass administrasjon og dårlig vær. Man lar ikke lysene sto på når rullebanen er stengt. At en av de verste tyfonene det året kom over Taiwan gjorde ikke situasjonen bedre. Å sette spørsmålstegn til sikkerhetskulturen i SIA ut i fra dette som ellers ikke har hatt særlig andre alvorlige ulykker er nok litt for enkelt.
  2. Det var vel bare en av de to de har som skulle selges! Den som blir igjen skal fortsatt gå på langdistanseflygningene. Forstå at de heller prioriterte to mindre maskiner å binde opp kapitalen i, enn å ha den store. Forøvrig reiste med Novair til Egypt og det var helt greit. Veldig hyggelig besetning, men dårlig plass selvfølgelig. Over 180 plasser i en 737 sier jo sitt.
  3. Er det noen som har informasjon om når SAS setter inn 340 på Bangkok - Singapore ruten? Også om begge maskinene på ruten settes inn samtidig.
  4. Er det noen som har opplysninger om nødlandingen til thai i forrige uke. Skulle visst vært i Saigon, og vært på vei til Bangkok fra nord asia et sted. Flytypen var visst en 777.
  5. Hadde lyst til å spørre dere om noen hadde hørt om et Thailandsk flyselskap som skulle begynne å fly på Arlande, i tillegg til Thai. En venn av meg hadde lest om dette i Boarding. Vis dette er tilfellet blir det vel lettere å få seter til Bangkok, muligens noe rimeligere en med Thai, SAS og Lufthansa også. Har vært et problem med seter i høysesongen.
×
×
  • Opprett ny...