Gå til innhold

Thomas Vatne

Members
  • Innholdsteller

    336
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Vatne

  • Bursdag 05. okt. 1984

Thomas Vatne's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. ANAU-ANAU Grei plass å fly akro... Dessuten feirer de samme dag som oss.
  2. Det er nok heller ikke meningen.. Poenget er å skape en flymaskin som kan imitere fuglene på best mulig måte. Jeg personlig ville satsa på litt mer fleksible vinger hvis jeg var de, ser ut som en fugl som har brekt begge vingene og fått gips som den må fly med.
  3. Innflyvinga er den fineste jeg har vært med på unntatt en som jeg var med på i Malaysia.. Det var lavt skydekke og da maskinen endlig gled seg ned under den så man fjell rett på siden av flyet.., følte meg litt "boxed in"..! Heilt fantastisk innflyving.
  4. Du kan prøve deg her http://www.the-underdogs.org/
  5. SOS er ikke tilfeldig, men det er heller ikke et akronym.. Grunnen er fordi det er så greit å telegraphere det i morsekode. Lett å kjenne igjen uansett hvem man er eller om man kan morse eller ikke. Hvis det skulle være et akronym de ville velge, ville kodene enten bli for vanskelige eller for mixed-up for oss non-morselorians..
  6. Det fikk meg til å tenke på navn som f. eks; Kvinesdal. Myten er at stedet fikk navnet fordi det bare var ei kvinne igjen der etter Svartedauen. I Mandal var det bare en man igjen.. Bjelland fikk navnet sitt fordi den siste sauebjellen døde ut i natten for mange hundre år siden. Men de er sterkt tilbake! Men Flestland og Mestland er også kjent under navnet Ingenmannsland. Grunnen sies er fordi ingen kan finne hvor det er på kartet..
  7. AN-124 fløy hjem et F-16 fly som var skadet tror jeg det var, hvis jeg ikke husker feil. De flyene er for dyre å leie til simpel troppetransport.. An-124 blir stadig brukt i oljebransjen til tunge luft. Nordmenne har pengene og russerene har musklene.
  8. Jøsses for en optimistisk sjel vi har her blandt oss!
  9. hmmm, tror du Windows hadde klart å holde seg gående i 3 uker?
  10. Jeg betaler ca 800kr timen.., hvor mykje betaler dere?
  11. Det kommer vel an på hvor dyktig du er, eller hvor udyktig du er vil jeg heller si.. MEN, det er vel sjelden at noen trenger over 50 timer...?
  12. Så vil jeg også nevne gruppelavtflyging som jeg så på her om dagen som veldig interessant.. Dette beviser nok en gang at naturen var der før vitenskapen fant ut hvorfor.. Jeg så en gruppe fugler fly rett over vannoverflaten midt ute på sjøen, det gjør de for å lette flyginga med sirka 10%. Det samme prinsippet er senere blitt brukt av russerne med dette flyet.. Korabl' Maket "KM "
  13. Jeg vil jo si at noen ørner på fiske driver med slike akrobatiske ting.. De kan spotte en fisk fra langt der oppe og sette ut i et stup. De kan ombestemme seg og bare snitte vannflaten eller fortsette og forhåpentligvis få en fisk.. Ganske stilig å se på.. Dessuten kan du jo bare se på hva måkene gjør når du gi èn måke en pølse. Alle de andre vil også ha den pølsa og måken det da gjelder må ta en interessant flukt.. Så de er nok kapabel, ja..
×
×
  • Opprett ny...