Gå til innhold

Knut-Arne.Klausen

Members
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Knut-Arne.Klausen

  1. Hei Kurt Jeg fikk min bekreftelse pr e-mail. Men de kan være litt trege av og til. Hilsen Knut
  2. Dette høres bra ut....... Kanskje jeg kan få en tur igjen også. Kjenner en Braatens Kaptein... men hvem vet kanskje ikke 2p'n liker det hvis jeg spør om cockpit plass, og da vil jeg tro at vedkommende Kaptein også sier nei......SAFETY FIRST i disse dager...... elller hva.....? Hilsen Knut soon to be a pilot.
  3. Riktig Godt Nytt År til dere alle. Lennart Arvidsson takk for ditt arbeide i år som i alle år......fortsett i de samme baner som før hilsen en nord baggare.
  4. Takk for svar Helge. Helt utrolig....he he [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]
  5. Hei Er det noen som vet hvorfor de fleste flyene i SAS har Norske reg nr. Eks på det er blant annet Boeing 767, hvor de fleste maskiner har Norsk reg , med unntak av noen Danske reg. Dette har sikkert ikke noen praktisk betydning, men hvis det er noen som vet årsaken hadde det vært fint.
  6. Hei igjen Hyggelig at det var så god respons på dette. Jeg er vel sikkert ikke den første som har tenkt tanken om et slikt forum skreddersydd for norske eller skandinaviske brukere. Må også skryte av de ansvarlige for denne siden, som er åpne for innspill(Administrator Dag Johansen). mvh Knut-A. Klausen
  7. Hei Jeg vet ikke om dette er mulig, men det hadde vært morro og fått et slik forum her på flightsim.no. Håper det er flere som synes dette kunne være en god ide. Er ofte innom avsim.com og sjekker nettopp dette forumet. mvh Knut
  8. Grattis Eirik Meget bra bilde, morro at du kom så langt(vel fortjent) det skulle kanskje vært opprettet Screen Shots Forum på flightsim.no også. Selv besøker jeg Screen Shots Forum på avsim.com relativt ofte, og tester ut og ikke minst får lyst til å fly når jeg er innom. mvh Knut
  9. Hei Jeg støtter meg til alt det som er nevnt ovenfor. I kampens hete som det ofte kalles, er det lett å fyre løs det man har på hjertet. Man blir blir forbannet/hissig, og poster det man vil ytre. Kan tenke meg at flere som har svart under forskjellige omstendigheter har angret på hva de har skrevet, men ikke funnet noen god måte å forklare det på og dermed latt det bli med den kommentaren som har blitt talt. Ha en fin kveld.
  10. Sorry.... Prøv denne http://www.pro-flight.de/"'>http://www.pro-flight.de/" TARGET=_blank>http://www.pro-flight.de/
  11. Hei Bare for å følge opp det ovenfornevnte kan det være en ide om å sjekke følgende side http://www.pro-flight.de/.Her"'>http://www.pro-flight.de/.Her" TARGET=_blank>http://www.pro-flight.de/.Her kan man få en følelse av hvordan det er å kuske en større maskin. Det koster litt, men definitivt en artig erfaring. (Har ikke prøvd selv ennå....men) Enjoy!
  12. Hei Karl En flott side med mange fine historier(ikke bare relatert til dere som tar utsjekk på en 737). Selv har jeg ikke noe ønske om å bli flyver på heltid, da det er så mange andre flotte yrker man kan velge i, men en PPL ligger helt klart i horisonten. Ha en god kvekld.
  13. Hei Markus. Ta en titt på Keith's Virtual Helipad hjemmeside. Nederst på hovedsiden finner du HELI/VTOL SCENERY. Her kan du finne mange forskjellige landingsplasser på sykehus tak, lande i trange gater på ulykkesstedet osv. Hilsen Knut-A.Klausen
  14. Bare rot fra min side....sorry. Selskapet jeg tenkte på var Britannia. Sitter og leser til eksamen. På tide og legge seg..
  15. Beklager, registrerte ikke at du etterspurte Airbus. Det kjenner jeg i så fall ikke til. Men det kan sikkert spores opp på nettet.
  16. Heisan Mener de bruker 737-800 på de rutene. En bekjent av meg holder på med typeutsjekk på denne typen her i oslo(Braathens v/fornebu) og skal vel ut på vingene for Premiair som 2P om ikke så lenge. Hilsen Studenten
×
×
  • Opprett ny...