Gå til innhold

Karl M

Members
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Karl M

  1. Hei, Tilgi meg min ganske enkle og kanskje lite beskrivende innleggstittel, men ordforrådet er noget begrenset på dette feltet. Henviser til en tilsynelatende kjent problematikk, diskutert bla. her: https://forums.flightsimulator.com/t/aerial-ground-tiles-changing-popping-in/547197/65?page=5 og nylig her: https://www.avsim.com/forums/topic/633933-tiles-loading-issues/ Mitt første møte med dette fenomenet var i vinter, langs østkysten av Adriaterhavet, under en flyvning til Split. Også veldig synlig i og rundt Geneve. Synlig fra alle slags høyder. Rapporter kommer fra alle kontinent. En del av de som deltar i diskusjonstrådene melder at problemet later til å spre seg til nye områder og regioner, noe som kanskje stemmer, da jeg nylig la merke til dette også over deler av østlandet for første gang. Er dette en kjent problematikk for mange her inne? Syns liksom ikke det har vært den helt store stormen, så er nysgjerrig på om dette er noe som isolerer seg til enkelte brukere, eller om det er et grunnleggende problem som påvirker alle.
  2. Travel lørdag i København, ifm. Copenhagen Real Time 2023.
  3. https://fenixsim.com/blog/?fbclid=IwAR3f0carpFIh-DyQym1o3K_XPy7l5cmJRnjXC0w3JIHTKEWrxQvflsU_03A Spennende.
  4. Hei! Har to flotte flyplasser, EETN og EPKK, skapt av Drzewiecki, kjøpt via Orbx. De er imidlertid pepret med statiske flymaskiner i forskjellige varianter og jeg lurer på om noen kjenner fremgangsmåten for å fjerne ett eller flere av disse? Jeg har lokalisert en undermappe under hver av disse flyplassene i Community, som heter 'Textures'. Her finner jeg det jeg antar er disse statiske flyene, i tillegg til en hel masse annet innhold. Hver og en maskin har det som ser ut som to filer tilknyttet seg, hhv. '.dds image' og '.JSON'. Kan jeg fjerne filene merket 'Aircraft' i tur og orden uten at det blir texas? På forhånd takk!
  5. Hei! Lurer på om noen kan være så greie å verifisere installasjonen min. Har testet i områder med forventet skipstrafikk, Rotterdam, Calais etc., uten hell. Har bla. forsøkt endre tidspunkter. Har altså pakket ut fila i Community, for deretter å klippe ut ikke- relevante ruter. På forhånd tusen takk! Mappestruktur:
  6. Hei! Noen som kjenner til om det er noe man kan gjøre for å få litt trafikk på kortbanenettet? Ser i modellista til Widerøe at det meste under Q400 mangler, noe som vel er årsaken til stillheten.
×
×
  • Opprett ny...