Gå til innhold

RoadKing

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av RoadKing

  1. Har du prøvd dette? https://node-tricks.com/full-guide-how-open Her er og ein lignande guide, litt meir detaljert https://windowsreport.com/open-hlp-files-windows-10/
  2. RoadKing

    Retro

    Som nevnt i eit anna innlegg så har eg tømt eit rom som skal fungere som eit simulatorrom. Akkurat no går eg gjennom alt skrotet som eg heiv ut, og så dukka denne opp. Artig liten sak i frå "forhistorisk" tid. Kanskje prøve å kjøre den i gang etter gammalt for å sjå om det er liv laga
  3. Søk opp Reodorklubben i Førde på Facebook. Denne klubben er noko ala det dere har, og dei har bygd ein simulator frå grunnen av. Tenkjer dei har god innsikt i akkurat dette og kan bistå godt i prosjektet, samt tekniske løysingar dei hadde.
  4. Er den gammal? Tenker på garanti/reklamasjon. Eg kan evnt ta den hvis ikkje frakta blir altfor dyr i forhold til nyinnkjøp.
  5. Fant en side som hjalp: https://www.x-plane.com/kb/x-plane-11-20-vr-instructions/ Må innrømme at det var uvant å bruke VR-kontroller til simmen, men blir vel vanesak etterhvert. Så planen fremover blir å koble fra alle andre sticker bortsett fra fotruddern.
  6. Kjører i gang tråden her igjen. Har nå anskaffet meg Oculus Rift, pluss Logik USB utvider (hadde ikke nok USB utganger). På Logik har jeg koblet mus, rudder, throtle og joustick, og Rift går direkte på usb 3. Problemet her er at Windows finner alle komponentene, men X-plane finner dem ikke. Er det noe spesielt jeg bør være obs på her? Er i startfasen med Rift så har ikke fått testet dette ut enda før alle komponenter virker.
  7. IP Board var dyr, men mange funksjoner. phpBB3 kan du ta ein kikk på.
  8. Takker og bukker! Ser det er mykje meir å tenke over, og å sette seg inn i enn eg var klar over. Men er morro å lære seg dette 8) Pr i dag er det småfly eg trenar med, og fyk då mellom flyplassane på Vestlandet (Bergen, Stord, Karmøy, Førde, Florø, Sandane). De er greie å trene seg på mtp take-off og landing. Hittil har maskina strekt opp ruta til meg, men blir artig å kunne gjere dette manuelt sjølv, samt beregning av last og drivstoff.
  9. Kan begynne her (søk på Google er sjølvsagt utført uten at eg blei klokare):
  10. Tenkte dette var ein selfølge for dere å vete Skal poste her etterkvart som eg kjem over desse mystiske orda ;D
  11. Ser det er mykje akronymer og forkortelser ute og går i forumet. Fins det ein oversikt over kva dei forskjellige betyr, og i kva forbindelse dei blir brukt? Er heilt fersk på sim så alt dette er nytt for meg og totalt framandord.
  12. Hvis nokon der ute sitter og lurer på å innvestere, eller oppgradere til nytt utstyr kan det være ein ide å følge med i div butikker denne veka. Det kan dukke opp et godt tilbud på f.eks. grafikkort, yoke's etc hos dei respektive butikkane. Fredag er dagen, men det blir kjørt ein del gode prisar heile veka.
  13. Kommentar frå kjeringa: "Må du huske å fly heim att så du rekke middagen." ;D
  14. Takk for tips! Skal ta en titt på de linkene. Beech 350 er ikke standard, men syns den var grei å trene take-off of landing med. Har prøvd meg på de fleste flya og helikopterene som følger med FSX. Scener fra Norge må jeg sjekke ut! Ser at orginalpakkene ikke er helt korrekte. Kunnew gjerne tenkt meg scener fra NNorge som ikke bare er på flyplassene, men også bygdene runndt om. Eller må jeg over til P3D her? Når 64-bits versjonene kommer så vil jeg nok innvestere i en av dem. Vurdere både P3D og Aerofly...kanske begge så blir det vinn-vinn?
  15. Jeg syns det er morro og lærerikt å lese hva andre gjør og opplever i FSX, og kanskje andre syns det er litt artig også. Så da tenkte jeg å fortelle litt hva jeg, som nybegynner har styrt med siden jeg var her inne første gang for noen uker siden. Siden jeg er helt fersk og har egentlig ingen snøring på flyving har jeg prøvd å finne ut hva ting er, tastaturkommandoer etc, og prøvd å få de i funksjon med joystick og throttle. Litt fremgang er det, og noe tilbakesteg, og mye Google. Så etter et par dager uten FSX så har jeg glemt hva som er hva...og da begynner vi på nytt :D Foreløbig oppsett på som jeg har fått inn på joystick: høyre/venstre og opp/ned flaps ned og opp, trinnvis hanbrake brake views (utsiden, ovenfra etc) views (innvendig så jeg kan snu meg rundt og se panel etc) På throttle har jeg foreløbig dette: Throttle air brakes motor reverse gear justering av elevator og den derre bilen som skubber deg bakover når du står ved terminalen. Er artig når ting begynner å sige på, men er utrolig mye å sette seg inn i enda. Bruker mye tid på oppsettet for å få den i boks. Flyr jo litt også da så det ikke bare kun skal bli 'teori'. Har trent litt på å take off og landing med fly og helikopter, og først i dag har jeg på kræsjesensor. Har testa litt her også for å se hvor mye belastning som skal til for å kræsje, og det skal jeg love gikk ikke lang tid. KingAir 350 er fin å trene med syns jeg da den er liten og grei å snu med for trening av start og landing. FA-18 sliter jeg med når det kommer til landing. Her snurrer det rundt i både sirkel og saltomortale når jeg lander. Godt det bare er en simulator, for dette kunne ha blitt sløsing av millioner ;D PS Fins det plug-ins/add-ons her så en kan få bedre GPS-display framfor den svarte skjermen som følger med orginalt? Mer realistisk?
  16. Takk for videoen! Skjønner at basillen jobber seg inn i kroppen her når slike muligheter er tilstede ;D Holdt en finger på HTC Vive før jeg så videoen her, men nå ser jeg at Oculus Rift er faktisk mye bedre enn jeg trodde. Vive er vistnok hakket bedre, men er usikker på om det er verdt de 3 ekstra lapene.
  17. Bare lurer på hvilke erfaringer dere har med VR-briller i sim. Har lurt litt på HTC Vive, men vet at det kommer flere merker på markedet til høsten. Har pr i dag FSX på Steam så vet ikke helt hvordan dette vil virke.
  18. Ser at skjermkortet må skiftast ut med eit nyare. Den taklar ikkje det som krevast, og temperaturen går langt over 71 grader ved bruk av FSX. Blir å myse på bruktmarkedet etter eit greit kort. 770 er ganske bra kort og skal takle det meste som blir levert.
  19. Har no investert i FSX Steam edition, men kan virke som maskinvaren ikkje holder tritt. Har følgande komponentar i PCen: Hovedkort: Gigabyte GA-78LMT-USB3 Socket M2 CPU: AMD FX{tm}-6100 Six-Core 3,8GHz RAM: 16384MB Dual Channel DDR3 699MHz GPU: ATI AMD Raedon HD 6670 32nm Skjerm: Samsung 65" via HDMI-kabel SSD: Corsair 120GB Kjører på Windows 10 Pro - 64bit Dette blir kanskje for tamt for Fligt simulatorer?
  20. Berre eit kjapt spørsmål: Går alt på engelsk, eller er det mulig å få dette på norsk og? {EDIT} Og kan eg benytte lisensen opp att hvis eg bytter ut PCen seinare?
  21. Er nok så fersk at til og med nybegynner er å ta hardt i ;D Tanken er å bygge ut med enkle sticks for å få litt realisme. Vil skal ta ein kikk på Prepar3d. Takk for svar
  22. Har lurt på å innvestere i flightsim over lengre tid no, men ser at det finnes fleire simulatorer. Så mitt spørsmål blir då kva dere anbefalar? Har lurt litt på Flight X då den er å finne i Steam. Det som og er viktig er tilgang til utvidelsar og flyplassar i Norge. Takker og bukker for all tilbakemelding {EDIT} Tanken er å kjøre både fly og helikopeter
×
×
  • Opprett ny...