Gå til innhold

RoadKing

Members
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Siste besøk

Om RoadKing

  • Bursdag 9. januar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RoadKing's Achievements

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har du prøvd dette? https://node-tricks.com/full-guide-how-open Her er og ein lignande guide, litt meir detaljert https://windowsreport.com/open-hlp-files-windows-10/
  2. RoadKing

    Retro

    Som nevnt i eit anna innlegg så har eg tømt eit rom som skal fungere som eit simulatorrom. Akkurat no går eg gjennom alt skrotet som eg heiv ut, og så dukka denne opp. Artig liten sak i frå "forhistorisk" tid. Kanskje prøve å kjøre den i gang etter gammalt for å sjå om det er liv laga
  3. Søk opp Reodorklubben i Førde på Facebook. Denne klubben er noko ala det dere har, og dei har bygd ein simulator frå grunnen av. Tenkjer dei har god innsikt i akkurat dette og kan bistå godt i prosjektet, samt tekniske løysingar dei hadde.
  4. Er den gammal? Tenker på garanti/reklamasjon. Eg kan evnt ta den hvis ikkje frakta blir altfor dyr i forhold til nyinnkjøp.
  5. Fant en side som hjalp: https://www.x-plane.com/kb/x-plane-11-20-vr-instructions/ Må innrømme at det var uvant å bruke VR-kontroller til simmen, men blir vel vanesak etterhvert. Så planen fremover blir å koble fra alle andre sticker bortsett fra fotruddern.
  6. Kjører i gang tråden her igjen. Har nå anskaffet meg Oculus Rift, pluss Logik USB utvider (hadde ikke nok USB utganger). På Logik har jeg koblet mus, rudder, throtle og joustick, og Rift går direkte på usb 3. Problemet her er at Windows finner alle komponentene, men X-plane finner dem ikke. Er det noe spesielt jeg bør være obs på her? Er i startfasen med Rift så har ikke fått testet dette ut enda før alle komponenter virker.
  7. IP Board var dyr, men mange funksjoner. phpBB3 kan du ta ein kikk på.
  8. Takker og bukker! Ser det er mykje meir å tenke over, og å sette seg inn i enn eg var klar over. Men er morro å lære seg dette 8) Pr i dag er det småfly eg trenar med, og fyk då mellom flyplassane på Vestlandet (Bergen, Stord, Karmøy, Førde, Florø, Sandane). De er greie å trene seg på mtp take-off og landing. Hittil har maskina strekt opp ruta til meg, men blir artig å kunne gjere dette manuelt sjølv, samt beregning av last og drivstoff.
  9. Kan begynne her (søk på Google er sjølvsagt utført uten at eg blei klokare):
  10. Tenkte dette var ein selfølge for dere å vete Skal poste her etterkvart som eg kjem over desse mystiske orda ;D
  11. Ser det er mykje akronymer og forkortelser ute og går i forumet. Fins det ein oversikt over kva dei forskjellige betyr, og i kva forbindelse dei blir brukt? Er heilt fersk på sim så alt dette er nytt for meg og totalt framandord.
  12. Hvis nokon der ute sitter og lurer på å innvestere, eller oppgradere til nytt utstyr kan det være ein ide å følge med i div butikker denne veka. Det kan dukke opp et godt tilbud på f.eks. grafikkort, yoke's etc hos dei respektive butikkane. Fredag er dagen, men det blir kjørt ein del gode prisar heile veka.
  13. Kommentar frå kjeringa: "Må du huske å fly heim att så du rekke middagen." ;D
×
×
  • Opprett ny...