Gå til innhold

Kent B. Gerhardsen

Members
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Siste besøk

Kent B. Gerhardsen's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ah, takk proxon. Jeg har brukt ortho2xp 1.3 og EUR tror jeg det var som kilde. Skal sjekke seinere.
  2. Hvordan får du x-plane til å lese fra en annen disk i tillegg til custom scenery mappen?
  3. Fantastisk hvor pent det er mulig og få Norge i X-plane 11. Ortho4Xp er brukt med ZL 16 og 15 for hele Norge. Bilder i fra nord (Lofoten, Tysfjorden, Bodø: Bodø i det fjerne: Bergen og Oslo:
  4. X-plane 11 er endelig tilgjengelig paa steam. Ble insta kjop for min del Dette er et klipp fra rett etter at jeg har startet for forste gang. Kjorte paa med rundt 14 knop vind med kast opp mot 30 knop og en god dose turbulens (Legg merke til den nydelige vingflexen). Flyet er standard 737 som kommer med x-plane 11. Ser knall ut men skranter ganske kraftig paa lydsiden. Ingen addons installert.
  5. Avgang fra rullebane 27 paa Vaernes i pent vaer (CAVOK, 3kt variabel vindretning) retning Evenes lufthavn med 5.6 tonn drivstoff og 123 passasjerer. NAMO1W SID ble brukt og GEPT1L STAR var planlagt for landing paa rullebane 17. Metar for avgang viste VCSH SCT025 og BKN038 paa Evenes men det saa jeg lite av under innflyvningen. Vind var 19014kt. Gunstig i forhold til rullebanen som ligger nesten rett nord/sor.
  6. Same .. Har provd XP flere ganger siste aarene men gikk alltid tilbake til fsx/prepar3d. Var i all hovedsak mangelen paa gode payware fly, norske flyplasser og elendige skyer/vaer som var grunnen. Naa er det flere gode alternativer som tar seg av akkurat disse punktene. IXEG 737, ATS MD82 (naar den er ferdig), Flightfactor 757 en haug norske flyplasser/mesh paa x-plane.org og xenviro. Etter 5 minutter med 737en var jeg konvertert.. "Folelsen" av aa fly er helt enestaaende i XP ;D Edit: Et lite tips. For norske flyplasser se her http://forums.x-plane.org/index.php?/profile/348816-tdg/content/&type=downloads_file
  7. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Skal formatere litt bedre neste runde P.S Er det ingen maate aa redigere tidligere poster paa?
  8. Flott tur fra Molde til Evenes X-plane 10 med div. freebies. Eneste payware er ixeg 737 + xenviro
×
×
  • Opprett ny...