Gå til innhold

Stig Blackie Enoksen

Members
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Stig Blackie Enoksen

 • Bursdag 19. mars 1971

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stig Blackie Enoksen's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dette er enormt, siden man kan få en eller to fullpris addons til opptil 60% rabatt og ikke gratis, FS 2004 har også mange fullversjon free, samt X-Plane 11.
 2. For de som ønsker gratis fullversjons addons burde gå til denne siden. Simmarket. Det er for FS9, FSX, X-Plane 11, MSFS.
 3. Her er en vanvittig stor samling av freeware fra Alphasim og virtavia for de som ønsker seg full versjon fly for de fleste Microsoft fly Simulatorer, fra FS2002 til FSX, Combat Flight Simulator er også med i denne samlinga http://www.virtavia.com/Freeware/ Siste oppdatering er på 233 fullversjonssly, så kos dere med denne vanvittige samlinga.
 4. Jeg bruker den, men jeg trenger disse programmene på en annen PC, via server eller noe i den duren og ikke på simulator-PCen og jeg vet ikke hvordan man skal få dette til.
 5. Jeg lurer på om det er mulig å Flightsim Commander10 og/eller andre Aerosoft programmer på en sekundær PC, og dersom dette er mulig, hvordan setter man opp dette?
 6. Her er en paint for X-Plane som kanskje kan hjelpe. https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/54537-fokker-50-norwegian-air-shuttle/
 7. Jeg har prøvd å sette opp FSX (Steam Ed) server (PC1), (PC2) og (Laptop 1) som clients og dette fungerer på FSX (Acc). Men FSX(SE) er ikke med på denne dansen og her finner ingen av PCene hverandre (Har kun brukt SimConnect). Er det noen som har en løsning på hvordan man kan man kan sette opp dette på Steam Edition.
 8. Jeg har annskaffet meg diverse navigasjonsprogrammer fra Aerosoft og lurer på om jeg kan bruke disse programmene på en annen PC enn det FSX(SE) er installert på, eller må disse være på samme PC som simulatoren er på? Det dreier seg om følgende programmer: - Aerosoft Professional Flight Planner X - Aerosoft FlightSim Commander 9 - Aerosoft FS Map Eller finnes det noen andre navigasjons og kart programmer som man kan benytte og som er "uavgengig" av PCen med FSX installert... Hadde vært fint om noen kunne svare på dette. Gode tips er svært kjærkommen i dette tilfellet
 9. Jeg er svært interessert i BIP panelet...
×
×
 • Opprett ny...