Gå til innhold

Asbjørn Knutsen

Members
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Asbjørn Knutsen

  1. Ja det er en heftig opplevelse, da ser og føler en hvor store krefter som er i sving . For min del er det ikke så nøye at utseendet stemmer, mye bedre med et litt generic bygg enn intet bygg. Men det er jo selvfølgelig valg du må ta. Kanskje vanskelig å få tak i bilder siden det er militært?
  2. Dette blir bare bedre og bedre, tusen takk . Endelig kjenner jeg meg igjen på den militære siden av flyplassen . Det er sikkert mange her som har tjenestegjort eller jobbet på Bodø flystasjon igjennom årene, og synes dette sceneryet har blitt veldig bra(vekker gode minner). Et ønske til senere versjoner hvis det skulle komme? Generiske militærhangarer istedenfor de grå firkantene i fotoet trur jeg vil øke realismen ytterligere. Det er jo en del av dem på flystasjonen.
  3. Veldig bra! Er det noe håp om å få ny bru over mot Stokmarknes, den som nærmest starter i enden av rullebanen? Den synes jo så godt ved avgang og landing, og MS brua ligger jo nærmest paddeflat over sjøen. Uansett, takk for allt du lager for oss og God Jul!
×
×
  • Opprett ny...